Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 26.11


Pete L
 Share

Recommended Posts

Linnatuuli oli hyvä välietappi, mutta olishan toi Hämeenlinnanpään ST1:kin voinut olla auki! Kolmen stopin taktiikka jäi vähän niinku kahen ja puolen taktiikaksi nyt. Olis melko pian tullu jano, jollei tota ekaa pysähdystä olis uusinnu. Vähän oli turhan vähän päällä, meinas tulla vilu.

Distance: 37.14 km

Duration: 3 h 12 min 32 s

Link to comment
Share on other sites

Yhteensä 10 km.

Ensin Teivo Cup 5 km @ 3:52/km, testijuoksun aika 19:24 min., Adiokset.

Ja loppuverkkana vielä toiset 5 km @ 5:56/km, Bostonit.

Hyvin vähäinen viime viikkojen treeni (viime viikolla vain 9,3 km ja tällä viikolla 7 km ennen Teivo Cupia) ja polvivammasta kuntoutuminen tuntui varsinkin neljännellä kilsalla, lisää treeniä vaan niin aika kyl paranee tuosta.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

35 km

Lauantaipitkis 29 km 5.10 min/km + 7 km 4.40 min/km. Jonkun "Tappajahai"-elokuvan myyntilause oli "Juuri kun uskalsit palata uimaan" (tjsp) ja tämänpäiväinen lenkki voitaisiin otsikoida "Juuri kun olet menettänyt kaiken kunnioituksen kolmevitosta kohtaan ja kehunut jalkojesi kuntoa".

Alku sujui vanhaan malliin eli juoksutuntuma parani ja fiilis nousi ensimmäisen tunnin kuluessa. Piti jopa alkaa hieman neuvotella itsensä kanssa siitä kannattaisiko kokeilla vaikka 9 km:n maravauhtista lopetusta, mutta sain sentään jonkun tolkun pidettyä. Ainoa harmi oli sää: ei tuullutkaan niin kovaa kuin olin antanut sääennusteen uskotella itselleni ja paksumpi aluspaita oli hiukan liikaa, Kilsan verran ennen merkkipaalua päätin sitten palkita itseni menoluvalla - mutta edelliskertaisten kaltaista menoa ei irronnutkaan: oli kuin olisi yrittänyt juosta liian tiukoissa farkuissa, etenkin takareidet olivat niin kireät että askel jäi matalaksi kun polvea ei saanut vietyä eteenpäin eikä lantio seurannut vaan persus pyrki koko ajan alemmas kuin istuma-asentoon. Vauhtia ei siten saanut aikaiseksi yhtään enempää, ei edes sitä 10 s/km, vaikka kädet heiluivat korvissa eikä sykekään noussut, vain ylämäessä sai lukemaksi päälle 85% HRmax. Jos hakemalla hakee jotain myönteiseksi tulkittavaa, niin vauhti ei hidastunut eli samaa kankeaa menoa olisi riittänyt pitempäänkin.

Toivotaan että maanantain ja keskiviikon treenit sujuvat taas paremmin!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy