Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Fillarileiri Vuokatissa


Heebo
 Share

Recommended Posts

Tervehdys!

Tässä olisi tälläinen ennakkotiedustelu. Kuinka innostunutta väki olisi ottamaan osaa ensi kesänä Vuokatin Urheiluopistolla järjestettävään fillarileiriin? Kohde ryhmä olisi sellainen että ei tarvitse olla viimeisen päälle kilpapyöräilijä, mutta kuitenkin jo jonkin verran lajia harrastanut henkilö. Ohjelma suunniteltaisiin siten että leirillä ei päätä liikaa silitettäisiin vaan siellä mentäisiin vaihtelevasti joko pitkään ja kauan, kovaa ja terävästi, voimakkaasti ja runnoen. Eli toisin sanoen ohjelmassa olisi ryhmässä ajettavia pitkiä päiväetappeja, kahdesti päivään pyöräilyä jolloin vähintään toinen on kovempi veto, aika-ajoa, Vuokatin vaaralle voimaharjoitus pyörällä, mukana olisi myös maastopyöräilyä mahdollisesti jolloin reviteltäisiin maastossa mäkiä ylös. Lisäksi otettaisiin ryhmäajamisen taktiikkaa ja "hiittejä" lenkkien yhteyteen. Tällä leirillä siis mentäisiin eikä meinattaisi.

Lisäksi ohjelmaan sisällytetään lihashuoltoa venyttelyn, vesijumpan ja kylpylän muodossa. Iltapelit ja voimaharjoitukset eivät myöskään ole poissuljettuja. Kestoa tälle kokonaisuudelle tulisi 5-7 päivää. Tapahtumassa olisi kyseessä ensimmäistä kertaa meidän puolesta järjestettävä vastaava happening joten hinnoittelu olisi sen mukainen eli vain sen verran että saamme omat pois. Tämä tarkoittaa siis majoittumiset ja ruokailut sisältävä maksu + kylpylä käynti. Välineet eli pyörät tulee jokaisen omasta takaa ja muut mahdolliset tarvittavat välineet meidän firman puolesta.

Lisäksi haluaisin kysellä vielä että mikä olisi teidän mielestä otollinen ajankohta tälle tapahtumalle jos innostusta löytyy? Varsinaisia kilpailijoita tämä ei varmasti samalla tavalla houkuta koska kisakausi on käynnissä samaan aikaan, mutta ajattelinkin että kohteena on runsaasti fillarointia treenimuotonaan käyttävät esim. hiihtäjät ja muuten aktiiviset pyöräilijät. Ryhmässä harjoittelu tuo aina lisäsäväyksen. Porukassa olisi tarkoitus hiillostaa toinen toisiamme ja henki olisi se että jos porukasta tippuu niin ei odotella vaan perä ajaa kiinni. Tai ainakin polkee ennalta sovitun matkan :D

Mutta tällaisella ennakko asetelmalla lähdetään liikenteeseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy