Jump to content
Juoksufoorumi.fi

suvi-illan kympille porukkaa


Recommended Posts

Alunperin piti lähtee puolikkaalle suvi-iltaan, mutta kyllä se on vaan tyydyttävä kymppiin. Kunto on sitä luokkaa että kymppi on sopivampi matka tällä hetkellä mulle ja koska mulla ei ole vielä koskaan ollu kympistä mitään aikaa niin tuleepa sekin ny sitten saatua ja virallisesti :)

Vauhtina tavoittelen n. 5:40-5:50, alle tunnin ainakin pitäs päästä. Että jos tuohon vauhtiin löytyis matkalle kavereita niin olis mukavempaa juosta porukassa ku yksin kyräillen. Voihan sitä muuta vauhtia juoksevat kans tulla osaksi matkaa porukkaan.

Link to comment
Share on other sites

Tässä vieläkin pähkäilen, oisko sinne Suvi-iltaan sittenkin lähdettävä. Vielä pari päivää sitten oli yksi toinen buukkaus samaan aikaan, mutta nyt se peruuntuis. Eli periaatteessa kai sinne Suvi-iltaan vois mennä yhden puolimaran kokeilemaan. On joskus vaikea päättää mitä tekis.

Ehdottomasti mukaan!

Link to comment
Share on other sites

Jalkavaivan vuoksi maraton piti vaihtaa lyhyempään matkaan. Puolikaskin tuntui vähän riskaabelilta matkalta joten vaihdoin maratonin kympiksi. Suvi-illan kehuttu tunnelma kun kiinnostaa, joten mukaan on päästävä. Jos jalka ei oireile niin loppuaika alkaa nelosella.

Tervetuloa porukkaan!

Etti jostakin porukka jonka seassa on sepon kotisivujen tai sepon talli -kyltti. Muistaakseni jossain lähtöalueen tykönä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy