Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 16.11.


Dexalite
 Share

Recommended Posts

20 km

5 km + 6 x 1 km / 1 km + 4 km

Periaatteessa tonnin vetoja kympin vauhtia tai hivenen kovempaa (sikäli kuin saa ne kulkemaan), käytännössä Polarin piippausten mukaan neljän minuutin vetoja kuuden (sic!) minuutin palautuksella. Näin vauhdin lievän hiipumisen (ehkä 5-10 s/km) saattoi kyllä huomata, mutta se ei sylkenyt kylmiä numeroita päin naamaa.

On tunnustettava, etten oikeastaan tiedä miksen juokse esimerkiksi 15 x 400 m / 400 m tai 4 x 1000 m 3 min palautuksin. En ihan ole perillä siitäkään mitä eroa noilla olisi oman harjoitteluni kannalta tässä vaiheessa. Itse ajattelen vain, että neljä minuuttia on jotenkin optimi kesto noin kovalle teholle ja että nämä ylipitkät palautukset (joissa sitäpaitsi kävelen ensimmäiset sata metriä) kuitenkin pitävät kokonaisrasituksen jotensakin järkevissä rajoissa.

Huomenna järjestetään elimistölle pieni shokki pitämällä täydellinen vapaapäivä!

Link to comment
Share on other sites

Kotikulmilla raipasta. Verraa vartit ja väliin pari kieppiä Fazerin lenkillä. Kierrokset 20.49 ja 20.31, eli 41.20 avg 158. Rapia kymppihän tuosta tulee, vauhti siis vähän päälle 4min. Viime viikon helppous oli poispyyhitty, eli treenijumi on hankittu viikossa. Ei kulkenu oikeastaan lainkaan, semmosta cross-training kropan tahmeaa jyräämistä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy