Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 12.11


Pete L
 Share

Recommended Posts

Järvi ympäri ja ampuradan kautta kotiin.

Onpa mukava päästä lenkkeilemään päivän valossa. Ei tarttenu kompastella näkymättömiin esteisiin ja meno oli siitäkin johtuen kevyttä. Vois sanoa, että tässä oli nyt erinomainen retkivauhtinen lenkki (RV -lenkki smile.gif?).

Distance: 16.56 km

Duration: 1 h 25 min 25 s

Link to comment
Share on other sites

35 km.

0-29 km 5.30 -> 5.10 min/km ja 29-35 km 4.30 -> 4.20 km/h

Ei mitään flow-kokemusta tämän viikon pitkiksellä, mutta kaikin puolin ongelmatonta juoksua. Kuuden kilometrin loppujaksolla sai tehdä töitä, mutta ei hetkeäkään joutunut epäilemään etteikö vauhti säilyisi lenkin loppuun saakka. (Kertoo ehkä hintelän keski-ikäisen miehen vanhenemisesta eli voimatasojen laskemisesta entisestäänkin ja juoksuaskeleen lyhenemisestä että kone olisi vienyt selvästi kovempaakin, mutta nytkin oli jaloilla ihan tarpeeksi töitä vaikka kädet auttoivat sen minkä kerkesivät.)

Pitkiksen toteutus tässä muodossa tuntuu melko onnistuneelta eikä sitä ole tarkoitus enää sotkea kokeiluilla. Toisaalta ei myöskään ole tarkoitus lyhentää tai keventää, sillä eihän Lydiardillakaan ollut kevyitä viikkoja (eikä vapaapäiviä)...

PS yksi pyöräilijä vastaan juoksija tilanne oli tulla, kun kumpikin väisti edessään olevaa epätasaisuutta siirtymällä keskemmälle - mutta juoksijan oli helpompi ottaa komento takaisin.

Link to comment
Share on other sites

Reipas 5 km @ 4:38 min/km.

Lyhyt lenkki ennen saunaa.

Syke 162, Adiokset.

Kesto 23:07 min.

Alkuun eka kilsa 4:00 (vedin yhden tosi nopean parinsadan metrin ruskon ja himmasin sen jälkeen), sitten muutama hidas lönköttely kilsa ja loppuun vielä viimeinen kilsa 3:44 (joka ei tuntunut kyllä yhtään pahalta). Eli ehkä tässä jonkinmoiseen kuntoon pääsee ja kehtaa erään viiden kilsan testijuoksun käydä tuossa parin viikon päästä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy