Jump to content
Juoksufoorumi.fi

11.11.2011, klo 11:11 (.111)


_API_
 Share

Recommended Posts

mie en ole ikinä ymmärtäny näitä 11.11.11 juttuja. päivä muiden joukossa. Nyt on pakko mennä naimisiin, synnyttää keisarinleikkauksella lapsi (kuulin radiosta tänään), kihloihin jne. jne.. Mikä saa ihmiset sekasin kun paljon samoja numeroita?? Miulla oli autossa mittarissa eilen 22222km ja missasin sen juhlan kokonaan....

Link to comment
Share on other sites

mie en ole ikinä ymmärtäny näitä 11.11.11 juttuja. päivä muiden joukossa. Nyt on pakko mennä naimisiin, synnyttää keisarinleikkauksella lapsi (kuulin radiosta tänään), kihloihin jne. jne.. Mikä saa ihmiset sekasin kun paljon samoja numeroita??

Joopa, en myonnä itsekään sekoilevana. Onhan tuollainen tietty jälkikäteen helppo muistaa, mutta nykyään saa teknisiin välineisiin muistutukset tärkeistä päivämääristä.

Mutta onhan niitä oikeasti tärkeitäkin numeropäiviä ---> Esimerkki: täytin tovi sitten 42v - eli pitääkin laskea 42,195v päivä. Ei taida osua siihen mitään sopivaa kisaa, joten pitäiskö sitten vaan pitkistellä PK-nylkkymara yksistään..

Link to comment
Share on other sites

Mä itse ainakin olen niin numerofriikki, että kaikki hienot numeroyhdistelmät saavat suorastaan hymyilemään ja taputtamaan käsiä. Sitä on vaikea selittää. Kerran oli omat synttäritkin 020202. Toki nuo 20.11.2011 päivät huomioidaan myös positiivisina juttuina. Erityisesti nautin binääripäivistä, joissa siis on vain ykkösiä ja/tai nollia kuten tänään. 111111 tarkoittaisi 63 minuutin suoritusta.

Harmi, että vuoden 2009 HCR oli 9.5., sillä olin silloin vasta 21v ja 66 päivää eli jäin kuukaudella vajaaksi. :(

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy