Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Munchen marathon 2012


Recommended Posts

  • 1 month later...

On kokemusta tältä syksyltä. Muutoin maratonkokemusta ei ole kuin kahteen otteeseen Tukholmasta, joten vertailupohja on kapea.

Mukava kokemus oli, erityisesti siksi kun juoksin oman ennätykseni ja taisin samalla oppia jotain olennaista maratonin vauhdinjaosta. Olympiaparkiin pääsi kätevästi julkisilla numerolappua hakemaan ja juoksuroinakauppoja oli todella paljon. Varustesäilytys toimi ihan hyvin eikä naisten vessaan tarvinnut jonottaa kun osallistujajoukko näytti olevan miesvoittoista. Lähtöpaikalle oli pikkasen matkaa, mutta eipä tuo kauheesti haitannut. Reitti oli tasainen, muistiin ei jäänyt kuin yksi ylämäki. Miinuksena se, että usealla juomapaikalla ei ollut urheilujuomaa tai sitten en sitä väsyneenä löytänyt. Energiapatukoita taas oli tarjolla aina silloin tällöin jo alkumatkasta.

Maaliintulon jälkeen oli tarjolla Erdingerin alkoholitonta vehnäolutta ja bretzeleitä nautittuna olympiastadionin nurmella auringonpaisteessa. Todella hyvää! Tuli myös havaittua, että kisapaitaa (ostettava erikseen) ja kaulaan ripustettua osallistujamitalia kuuluu käyttää myös illallisella.

Link to comment
Share on other sites

Mukana 2010. Itellä loistavat fiilikset kisasta ennätyksen muodossa. Olympiastadion legendaarinen paikka suomalaisjuoksun ystävälle (Holmen, Viren, Vasala). Paikalle pääsi mukavasti metrolla. Expossa paljon kateltavaa/ostettavaa. Tarjoilut reitin varrella sekä maalissa ei ihmeelliset. Reitti nopeahko ja katseltavaa riitti. Matkan varrella runsaati kannustajia ja Marienplazilla ainakin mulla meni kylmät väreet selkäpiissä niinkuin stadionillakin. Sopivan kokoinen tapahtuma ja ajankohta kestävyysjuoksuun mitä mainioin. Suosittelen!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 7 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Kuvailkaa vähän reittiä, siinä on karttakuvan perusteella aika paljon mutkia mutta ei taida olla kovin hidas muuten (vaikka Saksan mestarikaan ei päässyt kuin niukasti alle 2.20)? Pääsittekö tavoitteisiin tuolla? Päivämäärä näyttää olevan 13.10.2013 eli syntymäpäiväni. Se voisi olla hyvä tapa juhlistaa synttäreitä, varsinkin jos pääsisi tavoitteisiin niin voisi juhlia ankarasti :)

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy