Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lenkkiseuraa vk 47/2011 Helsinki / Esport Areena


Tombe76
 Share

Recommended Posts

Eli päiväkahvi... eikun siis päivälenkkiseuraa kaipailisin viikolle 47 ja tarkemmin päiville MA 21.11, KE 23.11 ja PE 25.11. Ja jos vielä tarkennetaan niin aamupäivästartit olisi kyseessä.

Tulen siis kaikkina noina päivinä Helsingin Ruskeasuolle ja tarkoituksena olisi hoitaa lenkit samalla reissulla. MA (ehkä n.klo 10 alk) ja KE (ehkä n.9 alk) olisi tarkoitus juosta 15-25km perusnöpöhölkkää (~5.30-6.00/km) joko ulkoilmassa tai sitten Esport Areenalla. Jos en saa ketään kaveriksi hoidan lenkin Esportissa. PE (ehkä n.9alk) sama juttu, mutta starttipaikkana Ruskeasuo ja lenkin pituus ehkä hieman lyhempi aikatauluista riippuen. Muutenkin nuo tarkemmat aikataulut selviää myöhemmin.

Eli miksi mennä töihin, kun lenkillekin voi lähteä. Seura nyt ei taaskaan ole kummoista, mutta sellasta se välillä on.

Link to comment
Share on other sites

Vaikea sanoa näin kauan aikaisemmin, mutta ehkä. Täytyy mennä päivä kerrallaan. Mitä tulee töiden tekoon tai lenkkeilyyn niin mietin äsken ihan samaa. Nyt kun olen palautunut jossain määrin lenkkikuntoon niin tekisi mieli lähteä taas lenkille, vaikka juoksinkin illalla. Toteaisin kyllä loppuun sen, että noihan ovat aamulenkkejä, joita suunnittelet, mikäli ne noin aikaisin alkavat.

Link to comment
Share on other sites

Mulla näyttäisi perjantaina olevan iltavuoro, joten aloittelen Arenalla luultavasti klo 7 ja viimeistään klo 12 pitää lähteä pois.

Toi PE on just sellainen päivä jolloin en Esportiin pääse, kun pitäisi tulla takaisin samaan paikkaan (Ruskeasuo) ennen puolta päivää. MA/KE Esport onnistuu paremmin, kun ajan sieltä sitten kotiin. Tosin MA lähtö voikin olla vasta klo 11... joten saa nähdä.. Keskiviikko joka tapauksessa on se päivä jolloin ehtisi tehdä kaikkein pisimmän lenkin.

Tarkemmin nuo ajat selviävät itsellekin vasta ko. viikolla, mutta kunhan avasin ketjun, että voi funtsia eri vaihtoehtoja.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meneekin vähän pieleen tämä ketju, kun itsellä flunssa päällä ja saattaa olla ettei tule juostua paljon lainkaan. Mutta jos (ja KUN) lähden juoksemaan niin juuri tuosta flunssasta johtuen taidan hoitaa lenkit Esportissa, joten siirretään mahdollinen keskustelu sinne.

http://www.juoksufoorumi.fi/vb/showthread.php?19790-Ratiopharm-Arenan-lenkit/page23

Ja todennäköisesti ainakin PE sitten kuitenkin tulen Esporttiin. Täytyy yrittää pysyä Jolkun peesissä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy