Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 7.11.


Dexalite
 Share

Recommended Posts

20 km.

Oikeastaan 3 km + 15 km varovaisesti määriteltyä maratonvauhtia + 3 km = 21 km, mutta en mä rupea irtokilometrejä laskemaan...

Taas nähtiin että vuodet eivät ole veljeksiä eivätkä päivät edes pikkuserkkuja: vaikka lauantaina meni kolmevitosen viim. 3 km maravauhtia niin että se tuntui juoksun juhlahetkeltä, tänään oli tahmeea, vaikeaa ja raskasta. Jos olisin laskenut MV:n parhaimman kaavan mukaan tai pyöristänyt hieman alaspäin, en olisi ehkä jaksanut viedä treeniä loppuun.

No, päivien vaihtelut pitää oppia hyväksymään ja koska mitää muita ylirasittumisen oireita ei ole ollut, jatketaan harjoittelua.

Link to comment
Share on other sites

PK/VL 8,3 km @ 5:15/km, ave 155. Eli perusjuoksua ja viisi piiiitkää ylämäkeä rennosti kiihdyttäen ylös. Max 185. Jotta saisi pohkeet mukaan tähän mukavaan harrastukseen. Tänään oli todella kevyet jalat, jee. Tätä ainakin kerran viikkoon niin kauan kun ei tarvitse sutia liukkaalla alustalla. Pidennänkin tätä vielä tässä talven mittaan, mäkiä riittää. Hyvä treeni.

Link to comment
Share on other sites

Matkustelua työn merkeissä iltasella Helsinkiin, joten lenkki täällä Itä-Helsingin ja vähän Vantaankin ghetoissa. Lenkille lähtö ei kuitenkaan sujunut ihan niin helposti, kun ennen reissua ladattu Garmini oli tyhjentynyt akkunsa matkalla, eli painunut ilmeisesti vahingossa päälle. No ei se mitään otetaan Nokialainen ja sporttracker, tai sitten ei se oli mennyt vanhaksi, piti kaivaa tunti käyttiksiä Nokian surkealla netillä ja käyttiksellä, päivittää ovi kauppaa yms. yms. Ja kaikki vaan sen takia että saa kisat ylös ;)

Pk 6 km @ 5:46/km.

Mistäköhän löytäisi Garminin laturin täältäpäin? Ei taida Puhoksella olla? Onks Itiksessä jotain mestoja jotka jälleenmyisi garminia?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy