Jump to content
Juoksufoorumi.fi

swimtag


perttu
 Share

Recommended Posts

Kokemusta ei ole, mutta videon perusteella jäi mietityttämään palautusjaksot/huilit. Tuota paneelia voi varmaan läppäistä uudelleen, kun lähtee liikkeelle, mutta sitten matkalaskenta mennee sekaisin. Kaukonäköisenä olisin laittanut myös toisinpäin fonttikoot eli isoimmalla saisi näyttää edellisen altaanvälin ajan - kokonaisaikaa ehtii tihrustamaan pienemmästäkin fontista, kun pysähtyy huilimaan.

Link to comment
Share on other sites

Kokemusta on sillä viime keväänä latasin uintikertoja rannekkeeseen ja käyttänyt siitä lähtien. Periaatteessa on tosiaan ihan fiksu systeemi mutta ajanotto juoksee taukojenkin aikana eli sitä ei voi pysäyttää. Muistaakseni jos on 5 min käyttämättä, systeemi katsoo että uintikerta on päättynyt. Jos käyt esim. saunassa välillä ja jatkat uintia, niin "tililtä" veloitetaan uusi uintikerta. Itselle se on ollut ihan ok sillä en käy huilimassa välillä.

Ranneke helppo ja halpa mutta jos tarvitsee tarkempaa dataa niin siihen se ei sovellu.

Itse aion käyttää (toistaiseksi) ranneketta kun tuo laskupää on sen verran huono, että matkojen laskeminen ei onnistu :conf:

Tiedä sitten josko innostuisi hankkimaan uuden Garmiinin, johon voi määritellä altaan pituuden ja uintitekniikan. Ja tietysti pause-toiminnolla asettaa tauot.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy