Jump to content
Juoksufoorumi.fi

LA 5.11 Pyhäinpäivä


Pete L
 Share

Recommended Posts

pk/vk-10.8km@5:39. Kilsat vaihteli 5:45 - 5:29. Laskin että matkalle sattu ihan oikeita ylämäkiä 10kpl n. 50 - 800m pitkiä. Eli välillä mentiin ihan puuskuttaenkin. Niin siis lenkki täällä jylhissä e-savon maisemissa =) Tolla reitillä miun 10km enkka on 48.xx ja samaan aikaan tasasella 43:10 (siis samana kesänä)

Mielenkiintoinen asia, eli kun lähdin pitkän pohdinnan jälkeen lenkille (alaselkä siis kipeä) niin n.2km kohilla ollut jyrkkä lasku, johon menin hartiat rentona tyyliin antaa panovoiman viedä, jotain tapahtu, koska kipu hävis melkein kokonaan :) Ja oli poissa koko lenkin ajan. Nyt alkaa taas jäykkenee.... Mielenkiintoista....

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

35 km.

En viitsinyt hienosäätää vauhteja sen tarkemmin: ensimmäiset 25 km n. 5.30 min/km, sitten 7 km n. 5.00 min/km ja lopuksi 3 km n. 4.30 min/km eli tämänhetkistä maravauhtia. Voi sanoa että juoksussa oli parhautta: hidas ei tuntunut liian hitaalta, keskivaihe kulki mukavasti rasittumatta ja loppu meni yllättävän irtonaisesti, ts. fiilis ei ollut kuin maratonilla 39 km:n jälkeen. Kyllä on mahtava tunne kun huomaa että treeni on purrut.

Ei silti innostuta liikaa. Jatketaan samaa kaavaa, juostaan kaikki PK:t pykälää paria hitaammin kuin on totuttu ja pyritään vetämään TV-kovat ja vedot laadukkaasti. Pitkiksen vauhteihin ei kajota, mutta kakkos- ja kolmosvaihetta voisi aikaistaa 2-3 km.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy