Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 2.11.


Dexalite
 Share

Recommended Posts

20 km.

5 km + 3 x 3km ~90% HRmax eli siinä puolimaran ja kympin vauhdin välimaastossa (pal. 2 km) + 2 km

Sama treeni mikä meni täysin puihin 13 vrk sitten, vaikka vetojen sykekatto oli tasan 90%. Eli uhmalla lähdettiin haastamaan. Ja kun kerran alettiin, pyörrettiin ympäri ja luovuttiin kahdesta periaatteesta: maratonvauhtia kovempaa juostaan tässä vaiheessa ja tällä määrällä vain kerran viikossa ja kahden tehotreenin välillä on aina kaksi kevyttä päivää.

Lämpimänkosteassa syyssäässä - kas siinä suomen kielen suloa! - oli mukava juosta ja vaikka harjoitus oli rankka, se oli myös antoisa. Puolivälissä vetoa halusi lopettaa, mutta puolivälissä palautushölkkää ajatus keskeyttää treeni alkoi jo väistyä. Ekan vedon vauhti ei ollut kahden viikon takaista parempaa, mutta toisin kuin viimeksi vauhti pysyi samana myös toisen ja (loppuun saakka taistellen) kolmannen vedon ajan.

Link to comment
Share on other sites

Loppuiltapäivän pilvisessä ja hämärtyvässä syyssäässä juoksentelua (vyörymistä) tunti ja kakskyt, luokkaa 15-16 kilsaa luulen, TE 3.2, avg pk-yläkynnyksellä vajaa 150 ja max 171. 940+ kcal, ei ole tullut päivitettyä kelloon ylimääräistä neljää lisäläskikiloa. Sykemittarikin muuttunut dieseliksi, ei meinaa nostaa sykkeitä ekaan viiteen minuuttiin ja sittenkin jumittaa. Noh, peruskuntoahan tässä taas rakennellaan. Läskejä poltellessa.

Link to comment
Share on other sites

10.1km@5:27. sis 4*1km@4:38-4:43. Mikähän vittu vaivaa, taas meinas käydä eilisesti. Nyt kerkesin just huussiin kotia. Muutenkin joku mättää, kun näillä kilsoilla vaivaa vasen lonkka, polvi ja oikea akilles!! Jotenkin tuntu että onko tässä mitään järkeä. Liekkö tämä karppis tässä takana??? Ei näin yhtä-äkkiä voi mikään paikka prakata, kun huilia ollu enemmän kuin tarpeeksi..

Link to comment
Share on other sites

Iltalenkki lyhyellä varoitusajalla. Aluksi oli tarkoitus juosta noin tunti rauhallisesti, mutta kun tuntui yllättävän hyvältä, niin tein sitten kiihtyvän kympin. Tulikin sitten päästeltyä ihan reipas loppu mutta ei kuitenkaan maksimilla. Ihan lupaava lenkki. Kunhan koivet vaan pysyisivät kunnossa... täytyy varmaan lähteä seuraavaksi käymään jossain fysioterapeutti-niksauttajalla, jos vaikka antaisi hieman vinkkejä tuohon oikeaan perseeseen, kun on huhtikuusta asti ollut hieman "puuduksissa". Ei haittaa juoskua pahemmin, mutta olisi kiva vihdoin saada normaaliksi, kun ei levoilla ole parantunut.

10km, 51.45, 5.10/km, +9,1c

(vika 5km @4.50, kolme viimeistä 4.54, 4.42, 4.12)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy