Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lokakuu 2011


JussiM
 Share

Recommended Posts

ARENAlle valmistava kk

Joo tilanne oli se, että kun syyskuussa palasin treenin pariin pitkän tauon jälkeen niin se sujui todella huonosti. Lyhyitä 5-7km lenkkejäkin kun veti niin juoksusta ei tullut mitään. Oli selvää, etten kehtaa mennä Arenalle, joten päätin vetää Arenalle valmistavan määräkuukauden. Eli:

293km sis. 21 juoksupäivää, 10 lepopäivää, ei mitään muuta liikuntaa. Ei yhtään kovaa treeniä, mutta yksi pitkis 28km, lyhyin lenkki 9km, ei yhtään palauttavaa lenkkiä, lenkkien keskipituus 13,95km. Jonkun verran jumppaa ja venyttelyä, koska akillesjänne aika pirun kipeä ajoittain, mutta en osaa sanoa paransiko se jalkaa vai huononsiko. Vatsalihakset tms. jäi tässä kuussa tekemättä.

Nyt alkaa olla riittävä kunto Arenalle, mutten osaa sanoa kestääkö toi akillesjänne mitään vetoharjoittelua tai siis pystynkö tekemään niitä. Lääkärinhän mukaan jänteessä ei ole mitään vikaa, on vain niitä kiinnikkeitä ja muuta ympärille kasvanutta roskaa.

Link to comment
Share on other sites

Ihan kunnioitettavat kilometrit Baldinilla. Siitä vaan Areenalle. :thumbsup:

Joo nyt on sellainen fiilis, että jos Berliini olisi nyt niin lähtisin sinne jopa juoksemaan sen maratonin läpi. Tosiaan treenifiilikset on olemassa, kun huomaa, että jalat ovat taas omat. Eivät ole ihan makaroonia enää ja lenkillä käynti ei ota aivoon.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy