Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 30.10


Pete L
 Share

Recommended Posts

10 km.

Palauttavaa hissuttelua. Kello kävi vielä kesäaikaa, joten kotiin tultua saattoi nauttia "ylimääräisestä tunnista". Kohta juodaan aamukahvit ja sitten voisikin lähteä kävelylle Herttoniemeen ja asettua sopivaan ylämäkipaikkaan "kannustamaan" hirvihölkkääjiä. Illemmalla sitten rullataan koipia ja haetaan iloa kivun kautta.

Link to comment
Share on other sites

Säät eivät ole veljeksiä. Eilen oli aivan mieletön keli. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, ei tuullut yhtään, vaan merenpinta oli kuin peili. Oli mahtava juosta se 18km merenrantoja pitkin. Lämpötilakin tuntui olevan ok tuulettomuuden takia. Ainoa nega oli tossujen alla pyörähtelevät liukkaat lehdet. Tänään sitten oltiin jouduttu kirjaimellisesti helvettiin. Pilvisen pimeätä ja niin kova tuuli, ettei lippis taas pysynyt oikein päässä. Jostain kumman syystä tuollaisessa itsarisäässä oli muutama kitesurffaaja vesillä, vaikka veden lämpötila ei voi olla montaa astetta. Se juokseminen oli ihan hirveätä tuskaa, kun kovan tuulen takia oli vaikea pitää itseään tasapainossa. Välillä tuntui, että menee enemmän sivulle kuin eteen. Niinpä lyhensin lenkkiä reilusti ja lampsin varmaan viikon hitainta vauhtia joku 9,5km.

Link to comment
Share on other sites

Melkein kymppi, 0:54. Tulipa viikolle yksi "pidempi" juoksu. Suht rauhallisilla tehoilla jatketaan. Shortsikeli, uskomatonta mutta totta! Kuun alussa päivittelin, kuinka vielä vuosi sitten en olisi millään uskonut juoksevani tähän aikaan vuodesta shortseilla mutta tämähän on jo aivan liikaa. Menisikö vielä marraskuun puolellakin?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy