Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kuopion itsenäisyyspäivän maraton 2011


Recommended Posts

  • Replies 39
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kiva ku uskallat lähteä ekalle täyspitkälle maratonille ja vielä tohon aikaan vuodesta suomessa. Tsemppiä sulle. Itse oon juossu 2 kertaa Kuopiossa, mutta syyskuussa, pelkään noita liukkaita teitä jonkin verran. Pitääkin kattoa, mikä reitti 6.12 ja tulla kannustamaan . Mistäs sen reitin näkee vai onko sama ku aina syyskuussa? Talvella on kyl kiva harjotella, mut ei noin pitkiä matkoja mulle. Asun ite Kuopiossa, joten helppo tulla kannustamaan. Oon menos Berliiniin juoksee syyskuussa ja sitä ennen johonkii päin suomea loppukesästä, ku vain keksin kaupungin. Oisko kellää kivoja ehdotuksii loppukesän juoksupaikaksi?

Link to comment
Share on other sites

Viime vuonna olin ekan kerran Kuopiossa. Ennen juoksua laulettiin Maamme-laulu ja koska puolustusvoimien paraati oli Kuopiossa niin Hornet teki pari kertaa ylilennon. Niitä piti olla enemmänkin, mutta huonon sään takia vain yksi lensi. Eli sillä kertaa hieman erilainen ja mieleenpainuvamaraton.

Pakkasta jotain 5 astetta ja teräviä kiteitä vihmoi välillä kasvoihin. Lunta ei kuitenkaan tullut paljon eikä sitä missään vaiheessa kertynyt niin paljon että olisi juoksua haitannut. Ei ollut myöskään liukasta.

Reitti lähti Väinölänniemestä rantaa pitkin, kesällä epäilemättä kaunis reitti, muttei niinkään talvella. Lyhyttä reittiä kierrettiin sitten muutama kerta.

Kaikenkaikkiaan suosittelen.

Link to comment
Share on other sites

Kiva ku uskallat lähteä ekalle täyspitkälle maratonille ja vielä tohon aikaan vuodesta Suomessa. Tsemppiä sulle.
Kiitos :) eka puolikas tuli laukottua maaliskuun alussa tänä vuonna, joten kesän treenanneena jotenki tuntuu, että viileämmät kelit passaa mulle paremmin. Sitä mää mietin kyllä, että hurjan aikasin toi starttaa jos klo 09.00. Lähteekö siinä samassa siis kaikki laukkomaan, sekä puolikkaalle lähtevät kuntsikkasarjalaiset ja täysmatkan pätkijät?
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy