Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 26.10.


Liikkuja
 Share

Recommended Posts

Pitäisi olla 5 km lämmittelyä + 10 km 85-88% HR max (eli jos juoksu kulkee jotenkin, se tarkoittaa n. 2 min kympin ennätystä hitaammin, mutta n. 1 min maratonvauhtia hitaammin) + 3 km jäähdyttelyä.

Nyt kuitenkin on ollut aamusta alkaen hyvin lieviä mutta kuitenkin selviä vilustumisoireita, jotka joko menevät pois tai sitten eivät (ja joilla on kiinteä yhteys harjoitusmäärän huomattavaan nousuun tai sitten ei), joten lykätään treeni huomiseksi (ja tehdään tänään pieni kävelylenkki).

Link to comment
Share on other sites

ip: Prätkän peseminen ja vahaus, suht kylmä oli. Prkl kun Larussa puista tullut jotain mustaa, penkistä ei lähtenyt. Jännä muuten miten se lähtee avoautoni kangaskatosta.

ilta: juoksua sama 16,5km kuin eilen. Nyt pari minsaa hitaammin. Ei löytynyt mistään sykevyötä enää tänään, joten eos miten meni sykkeet tänään. Akillesjänne on nyt kyllä aika pirun kipeä, saisikohan siihen pian taas kortisonia vai pitäiskö jumpata enemmän.

Link to comment
Share on other sites

KV 50 eli mukavaa kevyttä menoa yht 8,64km 48.28min avg 5:36/km. Nenä vähän tukkoinen, muutoin irtonaista menoa. Jotain lienee tapahtunut kun vakiolenkki, joka vuosi sitten toimi pk-vauhdilla tunnin lenkkinä riittää enää pk:lla viideksikymmeneksi minuutiksi... joku on varmasti varastanut siitä lenkistä pätkän...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy