Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Runner's High Talvijuoksusarja 2011-2012


Recommended Posts

Lyhyesti voi analysoida tuota Pirkkolan 3 km:a , sillä itselleni se oli kuitenkin uusi kokemus. Takana yksi maratoni ja kolme puolikasta, kaikki tältä vuodelta. Tarkoitus on jatkaa juoksemista ja uudelle maratonille sitten ensi vuonna. Voisin kysyä, minkälaisena mittarina kunnolle kolmen kilometrin vauhtia voi pitää, jos tän kattois seuraavissa juoksuissa uudestaan kunnontarkistusmielessä? Onko kyse vauhtikestävyydestä ja mistä se sitten kertoo?

Lenkkeilin lämmittelyksi tuon lenkin, ja onhan siinä vähän mäkiä. Sen verran pitkältä spurtilta tuo matka tuntui, että lähdin liikkeelle porukan sännätessä matkaan maltillista vauhtia. Kilsan kohdalla aloin sitten ohittelemaan juoksijoita, mitä jatkui melkein loppuun saakka. Oli hauskaa juosta ja pitää vauhtia yllä! Lopussa vähän saattoi vauhti hyytyä, mutta hyvin meni taas. :)

Link to comment
Share on other sites

Kävinpä vetäsemässä kolmosen tuossa Runner´s High´n talvijuoksusarjassa. Ajan tiedän kyllä suurin piirtein, mutta missäköhän olis linkkiä tuloksiin?

Moi,

Tässä on ensimmäisen talvijuoksun tulokset: http://runhigh.fi/tapahtumat/tulokset/tulokset-27-10-2011-runners-high-talvisarja-1-osakilpailu/

Lisäksi kommentti Siperian edelliseen kirjoitukseen:

Noin kymmenen minuutin maksimaalinen suoritus mittaa aerobisen energiantuoton maksimitehoa. Eli ollaan maksimikestävyys ( VO2) alueella. Erityisesti maksimikestävyyttä tarvitaan 3-5km:n matkoilla. Myös kympillä se on tärkeä juoksukunnon osa-alue. Maratonilla ja puolikkaalla se ei ole enää niin tärkeässä asemassa.

Talvellakin kannattaa tehdä kerran kuukaudessa kilpailuvauhtinen suoritus jotta voi ylläpitää kilpailuvauhtisia ominaisuuksia sekä seurata kunnon kehittymistä. Ja jotta ei mene pelkästään meidän kisan mainostamiseksi niin Hakunilan maantiesarja on erittäin hyvä vaihtoehto myös. :)

Juoksemisiin,

Simo

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Voiko kisapäivänä vielä paikanpäällä ilmoittautua?

Ois tarkoitus tulla ylihuomenna kalkkunaraviin, mikäli pääsee duunista vaan ajoissa lähtemään. Ei viittis ilmoittautua turhaankaan jos ei ole ihan varma pääsemisestä.

Kun tuo tämän päiväinen reipas jäi väliin, niin tässäpä tuli oiva tilaisuus kokeilla vähän tiukempaa vetoa samalla reitillä.

Link to comment
Share on other sites

Tulipa käytyä! Kastelin kengät jo lätäkössä kisapaikalle hölkkäillessä. Pitkä duunipäivä vei vähän mehuja mutta ihmeen hyvin siihen nähden sai rutistettua.

Kovalla alulla, maltillisella keskiosalla ja taas kovemmalla viimeisellä kilometrillä ajaksi muodostui 11:08. Kun 11min oli tavoite niin ihan tyytyväinen voi olla tulokseen.

Alun jälkeen kun himmasin muutama mies ohitti mutta lopussa sain onneksi poimittua vielä päänahat.

Näitä voisi juosta useamminkin. Vaikka pahalta tuntuu sen 12min niin hyvältä sen jälkeen!

Tuloksista oli tipahtanut poissa mutta eiköhän se nimi sinne ilmestyne viestin jälkeen.

Hieno kisa. Ensi kerralla vielä enemmän porukkaa!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy