Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Uusi kotimainen elokuva


jouni.makela
 Share

Recommended Posts

Kävin katsomassa eilen Kotirauha-leffan.

Ainekset olisi tällä näyttelijäkaartilla ollut vaikka mihin mutta kyllä tarina oli useammassa kohtaa epäuskottava. Katariina Kaitue näytteli hyvin huolestuneen perheenäidin roolia, Edelmannista ei näkynyt ahdistuneisuus mitenkään, ehkä se ylpeys piti olla päällimmäisenä ja ahdistuneisuus katsojan mielessä tai jotain...

http://www.demari.fi/uutispaiva-demari/kulttuuri/elokuva/3727-aleksi-makelan-kotirauha-2011-qmahdollisimman-epalooginenq

kotirauha_fi.jpg

Link to comment
Share on other sites

Millä lailla se tarina oli susta epäuskottava?

No tuossa oli väkisin saatu se onnellinen loppu, kaikki jäi jotenkin leijumaan, kyllä vaimot ovat varmasti paremmin selvillä perheen taloudellisesta tilasta.

Ei palkkasaatavia varten tarvitse sabotoida tai palkata pahoinpitelijää, oikeusteitse ne onnistuu nykyajan Suomessa...

Meinasin pudota elokuvassa kärryiltä kun tuli se 10 viikkoa aiemmin ja sen jälkeen 9 viikkoa aiemmin, 9 viikkoa mistä, siitä kun oli käsitelty 10 viikkoa aikaisemmin vai leffan alusta, myöhemmin kävi tietenkin selväksi että lähestyttiin viikko viikolta alun kohtausta.

Link to comment
Share on other sites

Mä tykkäsin tuosta leffasta, vaikkei se ihan top-kymppiin pääsekään.

Tykkäsin onnellisesta lopusta. Ahdistavahan tuo leffa muutoin oli. Oli kiva, että kerrankin oli loppu hyvin, uus alku jne. Eikä niinku esim. Paha maa -elokuvassa, että lopussa kaikki oli joko kuollut tai vankilassa -paitsi kertoja.

Itse ajattelin ettei sillä kiinteistövälittäjällä ehkä itelläkään mennyt kovin hyvin, joten oikeusprosessin käynnistäminen olisi tuonut vaan lisäkuluja. Tai sitten se halusi kostaa sen aiemman, kun kannetava ja pikkuporkkanat lensi lattialle jne. Oli kyllä ylläri, että kiinteistövälittäjä oli ollut sen kirjeen ja pahoinpitelyn takana.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy