Jump to content
Juoksufoorumi.fi

james cracknell trilogia (discovery Channel)


Zubrus
 Share

Recommended Posts

ELikkä tuolta näyttäisi tulevan tälläinen ohjelma.

Näyttäisi olevan kolmiosainen sarja , mutta tutkiessani sivun tietoja

löysin samalla nimellä 2 viikon sisältä 10 samalla nimellä (pitelemätön cracnell)

tulevaa ohjelmaa... Onko tämä kenties viimeinen osa vai tuleeko siitä vielä jatko

osia?

Olisi muutenkin mukava jutustella aiheesta.

Discovery Channel lähtee lokakuussa entisen olympiaurheilija James Cracknellin matkaan, kun tämä koettelee kaikkia ihmiselimistön inhimillisimpiä rajoja.

Sydneyssä ja Ateenassa olympiakultaa soutanut Cracknell haastaa itsensä ensimmäiseksi Sablen ultramaratonissa, joka on 250 kilometrin pituinen juoksukilpailu läpi Marokon autiomaan. Mutta pystyykö Cracknell unohtamaan kilpailuviettinsä ja luottamaan tieteelliseen apuun, jolla kontrolloidaan energian ja nesteen tarvetta uuvuttavassa helteessä?

Afrikan kuuman auringon alta brittiläinen suuntaa valloittamaan Amerikan valtateitä ja jokia. Tavoitteena on matka Los Angelesista New Yorkiin – juosten, pyöräillen, soutaen ja uiden. Matka USA:n halki saa kuitenkin dramaattisen käänteen, kun ohi ajanut rekka iskee Cracknellin pyörään. Alkaa taistelu elämästä ja kuolemasta. Vain muutamia kuukausia onnettomuuden jälkeen pitelemätön Cracknell istuu jälleen pyörän satulaan ja on valmiina testaamaan rajojaan – tällä kertaa lumen keskellä ja äärimmäisessä kylmyydessä, kun mittarina on Pohjois-Kanadassa kilpailtava The Yukon Arctic Ultra. Pystyykö Cracknell vielä kerran nostamaan itsensä fyysisen kunnon äärirajoille?

16.10. alkaen Discovery Channel

KOPIOITU! http://www.plustv.fi/Tuotteet/TV-sarjat/PitelematonCracknell/

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Mä ymmärsin, että tänään on vain Saharan "maraton". Sitten viikon päästä tulis race across America ja tästä luultavasti viikon päästä se arctic-juttu. Oisko ne muut esitysajat jotain uusintoja?

Olut (Norwegian wood) kylmenemässä tätä varten :icon_jook:

Toivottavasti tulee :) varmaan loistava dokkari

Link to comment
Share on other sites

Katsoin sen Saharan maraton jakson ja oli kyllä erittäin onnistunut dokkari. Niitä jalkojen rakkojen ym. (itse)operointeja en kyllä voinut katsoa...vähän kurkin sormien lomitse ;)

Tämä Artic juttukin täytyy katsoa, vaikka vielä pahempaa kuin rakot jaloissa on paleltumat jaloissa! Alkaa melkein pyörryttää pelkkä ajattelu...

Link to comment
Share on other sites

Jäi harmittamaan kun en nähnyt trilogian keskimmäistä jaksoa, jossa tapahtui se aivovaurioon johtanut onnettomuus. Kun vertasi Sahara-jaksoa ja tätä viimeistä Arctic Ultra-jaksoa, niin huomasi, että tärsky oli jättänyt jälkensä mieheen. Sahara-jakson aikana sai repeillä, mutta nyt ei kyllä naurattanut. James taisteli reissun loppuun, ja toivottavasti on edelleen toipunut siitä onnettomuudesta. Kova äijä...

Ps: Ei näkynyt paleltumia, mutta persaus oli pahemman kerran ruvella siitä fillaroinnista.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy