Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 16.10


Pete L
 Share

Recommended Posts

Hieno syyssää, ja aivan mahtava ruska. !

Just pohdin lenkillä, kuinka perseestä ruska on. Lehdet pitäisi olla aina puissa tai sitten vaihtua vähin äänin niin ettei sitä huomaisi. Itsepetosta tuo ruskapuhe. Kohta siellä ei ole mitään puussa.

Itse juoksin 2.28.30. Menomatka 1.12.30 ja takaisin 1.16.00. En tiedä vielä matkan pituutta, arvioin sen myöhemmin. Aikamoisen hidasta pk:ta ja huomasi, että n. 7kk edellisestä pitkiksestä. 1.45 jälkeen oli lonkat ja etureiden polvien yläpuolelta aika väsyneet. Yhtään ei ylämäkeen meinannut lopussa pystyä juoksemaan. Epäonnistui myös juominen. En toki ottanut juomaa mukaan, mutta olisi pitänyt juoda enemmän ennen lenkkiä. Join 3,5h ennen kupillisen teetä, espresson sekä pienen lasillisen tuoremehua ja juuri ennen lenkkiä 2dl vettä. Se oli liian vähän ja jos vielä olisi joutunut puoli tuntia kauemmin juoksemaan niin olisi voinut tulla aika heikko olo. Kusihätäkin oli koko matkan, kun unohdin käydä wc:ssä ennen lähtöä. No tulipas pitkis tehtyä, vaikkei kivaa ollutkaan.

Link to comment
Share on other sites

Varpaat alkaa olemaan kunnossa ja juoksuhalutkin jo näin viikon juoksemattomuuden päälle alkoivat painamaan jaloissa.

Aamupäivästä UPEASSA ruskassa pallohippaa, hippaa, kalastusta, kätköilyä ja makkaranpaistoa ja iltapäivästä:

6 km @ 5:05/km Inkeroisten suunnilla. Tästäkö jo Pariisia kohti?

Muokattu
piste
Link to comment
Share on other sites

Uusi ennätysmatka kevyemmillä kengillä, tuntematon reitti (tai no, joskus kesällä pyörällä ajettu) ja puolet viikon kilometreistä pitkiksellä. Mikä voisi mennä pieleen? On se kumma kun ei ikinä opi virheistään... (usein toistuva teema tämä pään puuhun hakkaaminen :conf:)

Ei vaan, ihan hyvinhän se meni. Vartin jälkeen jo tuntui, että olisi pärjännyt t-paidallakin mutta ei käynyt olo tukalaksi missään vaiheessa. Upea keli siis!

16 km, 1:31.

Link to comment
Share on other sites

15 km tyylipuhdasta "mummovauhtia" eli hitaampaa kuin hitaalla pitkiksellä. Kysyy miestä pitää vauhti vakiona, kun kaiken maailman lompsijat, koikkelehtijat ja pomppijat menevät ohi, Mutta laitan valmentajan lakin päähäni ja muistutan itselleni, että tärkeää on vain se kuka on ensimmäisenä maalissa joskus keväällä. Ja sitä paitsi harjoitusviikosta ei tule puuttumaan niitäkään päiviä kun vauhtia on löydyttävä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy