Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 15.10


Pete L
 Share

Recommended Posts

Epäilen hyvää keliä. Täällä ei ole vieläkään lämmin. Lähditkö suoraan baarista lenkille, kun vkonloppuna epäinhimilliset ajat? Hohhoijaa, tarkeneekohan tänään ollenkaan lenkille. Olen kyllä "tilannut" Hangosta Nordic Walking -hanskani, joten jos ja kun ne tulevat tuossa iltapäivällä niin ehkä sitten.

Link to comment
Share on other sites

Aamulla klo 6 lenkille. 50 km tavoitteena, sattuneesta syystä. Mukana muistelemassa tätä tähän astista taivalta muutamia ystäviä, joko polkupyörällä tai juosten osan matkaa. Velipoika juoksi 34 km mukana ja oma nuorimmainen viimeisen reilun vitosen! Oulun torille saavuin n 11:30 aikoihin, elikkä varsin verkkaiseksi tuo matkatahti muodostui, muutama huoltotauko yms. Pikkasen alkoi mennä raskaaksi meno loppupuolella. Mutta hieno alku tälle päivälle!:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Juoksentelijalle puss och kram tai ainakin "Ratulerar!" Mietaan äänellä!

Ohjelmassa oli 35 km metriäkään tinkimättä eikä siitä selvitty alle kolmen tunnin.

Merkillistä - mutta aivan luonnollista - miten lyhemmistä lenkeistä tai tuplistakaan, puhumattakaan pitkistä pyörälenkeistä, ei tunnu olevan juuri mitään hyötyä siinä vaiheessa kun juoksua on takana tuommoiset kaksi ja puoli tuntia! Minulla pettivät ensimmäisenä etureidet, ensin tylsänä väsymyskipuna poikki reiden ja sitten täydellisinä puujalkoina viimeisellä vartilla. Muuten mies tulee varsin hyvävoimaisena kotiin, mutta kun pesusieni putoaa suihkussa lattialle, ei sitä oikein viitsi nostaa ylös...

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa!

Link to comment
Share on other sites

Joo. Sain Exelin sauvakävelyhanskani tänne ja lähdin lenkille. Aluksi olin alipukeutunut, kun juoksutakki ja vain lyhythihainen alta, kun oli niin kova, kylmä tuuli mereltä. Myöhemmin kun pääsin tuulensuojaan niin pystyin riisumaan hanskat ja yläosasta oli sopiva.

Varmaan vuoden hitain lenkki. Ehkä joku 9km tosihidasta lönköttelyä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy