Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 14.10.


Teec
 Share

Recommended Posts

Raskas VK-lenkki tempoilevaa vauhtileikittely tyyppistä. Vauhti noin 5:10/km hölkkäämistä. Matkaa noin 7 km. Ei ollut verryttelyä alussa, vauhti karkasi vauhtikestävyysalueelle heti pihasta lähdettyä ja kun meno maistui niin en viitsinyt lyödä jarrujakaan päälle.

Hyvä lenkki ja vauhti olisi ollut keskimäärin alle 5 min/km jos kunnolliset alkuverryttelyt olisi olleet mukana. Uuvutin itseni alussa vähän turhan kovalla repimisellä muutenkin ja jo ennen puolta väliä vauhti alkoi hiipua ja viimeinen 1-1.5 kilometriä köpöteltiin aika hiljaa (joku arviolta 5:30-5:40 vauhti).

Link to comment
Share on other sites

20 km peekoota. Kerran lipsahti syke päälle 72% maksimista eli lukija voi päätellä että mäet kierrettiin kaukaa.

Harjoituksen tarkoitus oli vain avata kahdeksan viikon kilometriennielemisjakso, jota jatketaan huomenna syksyn ensimmäisellä 35 km:n lenkillä. Lukija voi kysyä: miksi juuri 35 km? Vastaus on yksinkertaisesti että sen pitempiä en suostu treeninä vetämään. Ja jotain uutta täytyy itselle joka vuosi järjestää. joten kokeillaan miten nämä viikottaiset maksimipitkät rupeavat menemään.

Samalla tuli avattua syystalvipukeutumiskausi eli takki, ohuet sormikkaat ja lippis. Harvinaisen pitkälle lokakuuhun päästiinkin ilman.

Link to comment
Share on other sites

10 km@52,10 min, avg 153, hi 169.

Kävipä vahinko. Lähdin rennosti lenkille ilman mitään muuta tavoitetta, kuin oman hyvän oloni mukaista juoksua. No siitähän seurasi se, että paransin aiempaa pohja-aikaani yli kahdella minuutilla ja keskisykkeeni oli vastaavasti matalampi! Oloni on melkoinen! Viikonloppu ja syysloma saa alkaa :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy