Jump to content
Juoksufoorumi.fi

7.6.2006


Recommended Posts

Miepä tulen pitkästä aikaa kertomaan päivän harjoituksia.

Minulla on sellainen vanha markettimaastopyörä. Tosi heppoinen ja höpö vehje.

Mutta..pistin shortsit jalkaan ja kypärän päähän ja pyöräilin pururadalle. Tein mielikuvaharjoituksia ja kuvittelin olevani suuri maastopyöräilijä harjoittelemassa SM-kisoihin. Painelin mäkiä ylös ja alas ja välillä polkuja. Oikein korvissani kuulin yleisön hurraavan upealle suoritukselleni. Silmissäni pyöri kuva pyörämainoksista, missä trimmatut, nuoret ihmiset pyöräilevät pitkin polkuja ja metsiä keveästi vauhdilla. Upeat, trimmatut reisilihakseni työskentelivät vimmatusti ja tiukat pohkeeni jännittyivät polkiessani.

Oikeaa urheilujuhlan tuntua.

Kotona palasin taas rooliini ja huomasin olevani vanha kurppa markettipyörän vieressä. Kalpeat ja ruppanat koipeni tärisivät väsymyksestä ja hiki kaatoi selkää pitkin. Mutta pirun hauskaa oli kuitenkin. Tästä varmaan tulee kuntouduttua yksi lisä liikuntaharrastukseen. Sohvalle en aio ainakaan jäädä enää makaamaan.

Link to comment
Share on other sites

VR 1,7 km + vedot 5 x 1 min, palautus n. 3 min - 6,6 km - avg 160, max 186 + VR 1,6 km (yht. 9,9 km)

Eilisen kevyesti otetun mutta unenpuutetta tuottaneen firman kesäpäivän jälkeen suht kivoja tonnin vetoja 1,4 km kierrosta pyörien ja veto aina täsmälleen samalla pätkällä. Liikkeelle suht maltillisella vauhdilla (olisi saanut olla ehkä hieman hitaampi) ja tasaisesti vauhtia lisää.

Vedot: 4:55 / max.syke 168, 4:42/173, 4:33/175, 4:19/180 ja 4:03/186

Viimeinen veto alkoi jo tuntumaan turhan kovalta ja rentous katosi hieman lopussa, mutta muut menivät aika mukavan tuntuisesti. Täytyy siis vielä miettiä viikonlopun ohjelmaa, joko kymppi tuollaista 4:45 tahtia tai vitonen 4:20-4:25. Kympillä vaan houkuttaisi kokeilla sitä 45 min rääkkiä, minkä pelkään olevan turhan kova veto viikkoa ennen Forssaa...

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäinen lenkki tokholmin jälkeen ja suunnistusmetsässä. Olin oppinut hyvin maratoonarin matalan askeleen (mutten ajasta päätellen mitään muuta) ja pyllähdin turvalleni ensimmäisten rastivälien aikana useampaan kertaan.

Sitten alkoi jalka nousta kuin nuorella miehellä ja selvisin naama ehjänä maaliin.

Suunnistus 4 km - 46:36 - avg 151 - max 165 (ei näköjään kierrokset oikein vielä nousseet - olisko motorissa karstoja?)

Alussa ja lopussa kilsan verryttely (ei tosimies mitään verryttele mutta lähtöön ja maaliin oli sen verran matkaa keksuksesta!)

Mistä ihmeen keksuksesta? :wife:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy