Jump to content
Juoksufoorumi.fi

3.11 2005


Snoerf
 Share

Recommended Posts

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kun säätiedotuksen pelottelut sateesta (no, pariin otteeseen vähän ripsi)eivät onneksi pitäneet paikkaansa, tuli intervallipäivä. Loistava juoksusää: vähän reippaat 10 astetta, ilma happipitoinen. Olisi voinut juosta sortseissa, mutta trikootkaan eivät olleet liikaa.

5 x 820 metriä, palautukseksi 820 metriä rauhallista hölkkää (palautuskiekkaan meni aikaa 4.30 - 4.40, syke painui 130:n tienoille). Kiekoista parittomat vastapäivään, parilliset myötäpäivään, joten parillisissa oli sisäkaarre ja siksi ne olivat vähän lyhyempiä (ja nopeampia). Ajat 3.09, 3.03, 3.06, 3.02 ja 3.03.

Paluumatkalla vielä kaksi kertaa 40 sekunnin portaat.

Kokonaisaika 1.0.44 ja keskisyke 157.

Link to comment
Share on other sites

Eilen illalla suht myöhään töistä kotiin juosten 14 km kevyttä pk-vauhtia ja sitten heti aamulla takaisin töihin suorinta reittiä 12 km. Vaikka vauhti oli rauhallista, niin kyllä viimeiset kilometrit aamulla olivat aika raskaita. Tuli taaas mieleen, että jotenkin pitäisi vähän lyhentää tuota matkaa aamulla. Pitää varmaan ajella bussin tai junan kyydissä ensin vähän lähemmäksi.

Link to comment
Share on other sites

Tänään kaksiosainen lenkki. Ekat 4 km kovempaa vauhtia nousupainotteista reittiä. Loput 7,44 km rauhallisemmin.

1) 4km / 16.53 / 4.13

2) 7,44km / 38.52 / 5.13

Yhteensä: 11.440 km

Muuta: Loppuosa tuli suunniteltuakin hitaammin, koska vatsa tuli jostakin syystä kipeäksi. Tiedä sitten mitä sopimatonta tullut tänään syötyä. No ei onneksi mitään isompaa kipuilua ja hellitti aika lailla kun pääsi kotiin.

Link to comment
Share on other sites

6,4 km keskisyke 146 (71%) ja vauhti 06:50.

Saattaa olla, että kalibroimisen tarve olis, kun mittari nollautu jotenkin tuossa viikonloppuna. Luultavasti hieman alakanttiin näyttää..

Sitten kotona hypin hieman hyppynarulla ja poljin kuntopyörää 15 min. Sain tosiaan tuon pyörän tänään tänne..joku aika vanha laitos on ja kevyin vaihde on TOSI raskas..kokoajan ylämäkeen. :huh

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy