Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Aikaparannuksesi Vantaan puolikkaalla Pääkaupunkijuoksun puolikkaasta?


Kipkap
 Share

Recommended Posts

Täältä varmaan löytyy useampikin juoksija, joilla on kokemusta Pääkaupunkijuoksusta ja Vantaan puolikkaasta samalta syksyltä? Kiinnostaisi tietää, miten paljon lujempaa Vantaalla on kulkenut itsekullakin..??

Mulla meni reilu 1:48 ilman erityistä loppukirirevitystä. Vantaalla tavoite 1:45 alitus, ja mietin tässä miten realistinen... Pääkaupunkijuoksuun verrattuna: mittaamalla kaikki ulos lopussa -30 sek (?), selvästi viileämpi juoksukeli -30 sek (??), mutta onko reitti niin paljon nopeampi, että siitä napsuisi "ratkaiseva" -2 min tai vähän enemmänkin.. :huh:

Link to comment
Share on other sites

Vuonna 2009 juoksin pk-juoksussa ennätyksen 1:48:50 ja siitä kahden viikon kuluttua Vantaalla 1:44:05. Ja molemmissa juoksuissa tuntui siltä että ihan täysillä menin! Eli hyvin on sinullakin mahdollisuuksia alittaa 1:45 sunnuntaina :-) Toinen koe lähekkäin juostuista puolikkaista on tältä keväältä. HCR:ssä ennätys 1:41:36 ja siitä viikon päästä Tuusulassa uusi ennätys jälleen 1:38:08. Mottoni onkin "aina pystyy vähän parempaan kuin olisi itsestään uskonut" :-D

Tsemppiä Vantaalle!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy