Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lappeenrannan talvijuoksut 2011-2012


Recommended Posts

Avataanpa tämän talven sarjalle nyt oma ketju, vaikka spekulointia aloiteltiinkin jo viime vuoden ketjun perään. Eli talvijuoksusarja alkoi tänään ja ihan mukavasti oli porukkaa viivalla, erityisesti 5 km matka oli suosiossa tänään. Keli oli juoksemisen kannalta aika mainio. Tulokset löytyvät LUM:n sivuilta.

Omalta osalta juoksu (7 km) ei mennyt ihan putkeen, jälkimmäisellä puoliskolla vauhti hyytyi hieman liikaa, eli tuli aloitettua pikkuisen turhan kovaa. Vaan mitäs tuosta. Täytyy uskotella itselle, että palautuminen Kullervolta on vielä vähän kesken ja siksi ei äijä ollut ihan parhaassa vedossa ja aika jäi reilut puolisen minuuttia omasta ennätyksestä tällä reitillä (oikeasti kyllä syynä taisi olla vain puutteet vauhtikestävyydessä, yleinen velttous tai molemmat).

Marraskuussa sitten taas uudet rypistelyt.

Link to comment
Share on other sites

Kiva huomata, että Lappeenrannassa on talvella tällaista toimintaa tarjolla. Tammikuussa ollaan muuttamassa kaupunkiin ja tällaisilla pienillä testikisoillahan sitä saisi hyvin pidettyä treeni-intoa yllä talven läpi :9999: Eli enköhän minäkin alkuvuodesta koeta päästä mukaan. Ei tarvitse sitten ainakaan kenenkään muun tulla viimeisenä maaliin...:ashamed0001:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy