Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Chicago marathon 9.10.11


Recommended Posts

Bank of America Chicago marathon juostaan 5 päivän päästä.

Onko tiedossa uusi maratonin ME kun juoksemassa on Moses Mosop joka juoksi Bostonissa keväällä 2.03.06 sijoittuen toiseksi. Geoffrey Mutai voitti Bostonin maratonin ajalla 2.03.02

http://www.chicagomarathon.com/CMS400Min/Chicago_Marathon/press_center/index.aspx?id=590

Link to comment
Share on other sites

Siellä on tosiaan monena vuonna ollut helle.

Itse olin 2009 juoksemassa ja silloin oli tehty kaikki voitava helteen huomioimiseksi, jopa kisan mahdollinen keskeyttäminen, sattumalta silloin lämpötila oli lähellä nollaa astetta Celsiusta ja kisan starttikin oli aikaistettu klo 07:ään.

Foreca ennustaa sunnuntaille maksimilämpötilaksi 24.

http://www.juoksufoorumi.fi/vb/entry.php?6613-Chicagon-maraton-11.10.2009

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

24 astetta voisi kyllä olla vähän liikaa ME:lle kun ei Mosopkaan ole ihan pienin mies, mutta katsotaan. Ja jos kisa alkaa kuitenkin aamuyöstä niin tilanne voi silloin olla hyvin erilainen.

Kisa starttaa näemmä klo 7.30 joten tuskin helle haittaa ainakaan kärkijuoksijoita.

http://www.chicagomarathon.com/cms400min/chicago_marathon/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Oli oikein käytävä katsomassa Chicagon 2012 tulokset kun luin Running Timesin loppuvuoden numerosta jutun Ritzenheinin harjoittelusta. 2.07. osia mies juoksi ennätyksekseen ja hänestä tuli USA:n kolmanneksi nopein maratoonari kautta aikojen ja tulos oli listan 6. nopein. Kovempaa jenkeistä ovat juosseet Khannouchi 3x ja Hall 2x. Ritzenheinillahan kaikki paikat ovat aivan lasia ja viimeisimpänä vammana oli se kun akilleksesta poistettiin kiinnike tms. niin keho alkoi hylkiä haavan ompelussa käytettyä lankaa sillä seurauksella että kudokset ympäriltä tulehtuivat ja syöpyivät pois niin että jänne paistoi paljaana.. Harjoittelu on kyllä mennyt vammojen myötä melko tekniseksi kun mies käy autolla lenkkeilemässä pehmeällä reitillä muutaman kilsan ja ajaa sitten Galen Ruppin asunnolle jatkamaan vedenalaisella juoksumatolla muutaman kilsan. Autotallissa on myös 75000 dollarin AlterG painovoimaa heikentävä juoksumatto ja mies viettää 12h päivässä makuuhuoneessaan josta on tehty hypoksinen 'alppimaja'. Vaimo Kailin ei kuulemma antanut lupaa laittaa alppitelttaa heidän sänkynsä päälle..

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 7 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy