Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Garmin Connect


Kuntomies76

Recommended Posts

On 14.1.2017 at 18.13, ruiskarhu kirjoitti:

 

Oisko niin että jos on kellossa autolap päällä, niin se jyrää kaikki muut "ehdot" mitä on kenties treeniin asettanut. Väliaikojen osalta siis. En osaa auttaa noitten yhdistelemisten suhteen. Tällä hetkellä en saa ladattua tämän päivän treeniä ollenkaan Garmin Connectiin. Tuota

 

 

virhettä herjaa. No hyvä juttu näissä ongelmissa on se, että merkki vaihtuu aivan salettiin, kun on uuden mittarin hankinta edessä.

Ihan tutulta kuullostaa nuo ongelmat. Itsellä tuli noita ilmoituksia yhtenään 410:n kanssa ja muutama treeni jäi kokonaan siirtymättä. Laitoin ongelmista logia Garminille mutta eivät saaneet niistä mitään irti vaikka siellä näkyi useita java exceptioneja. Nyt 630:n kanssa ei ole ollut mitään ongelmia kuuden viikon aikana. Käytän siirtoon wifiä jolla treenit siirtyy automaattisesti jos treenien loputtua olen kotiverkon wifin ulottuvissa. Muutoin treenit siirtyy kätevästi pyyhkäisemällä näyttöä kerran ja painamalla synkronoi. Ei ole yhtään ikävä Garmin Expressiä eikä tikun kanssa pelleilyä. Suosittelen päivittämään mittarin. Kehitystä on selvästi tapahtunut vuosien varrella.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

11 tuntia sitten, ruiskarhu kirjoitti:

Muutes tosi helppoa, kun Garmin 610ssä ei ilmeisesti voi poistaa esim. 1 kk tai 3 kk vanhempia treenejä, vaan vaihtoehdot on poistaa yksitellen treenejä tai kaikki. Loistava innovaatio! FR305lla oli muistaakseni vielä mahdollisuus poistaa osa treeneistä kerrallaan. No poistelin yksitellen kaikki paitsi eilisen ja tämän päivän juoksut, että josko sitten siirtyisi Garmin Connectiin. No ei siirtynyt. Aikaisemmin treenejä poistaessa olin vähän kattonu, että mitä milloinkin on ollut sykkeet jne. ja huomasin, että osa treeneistä oli muuttunut pyöräilyksi ja kaikki tiedot näytti nollaa. Siis kun otsikkoriviltä meni tarkemmin treeniä katsomaan. No kun tämmöisen venkslaamisen jälkeenkään ei 2 viimeisintä treeniä olleet siirtyneet, niin katsoin niitä tarkemmin kellolta. Sama juttu, olivat pyöräilyksi muuttunut ja tiedot näytti nollaa. Otsikkoriviltä onneksi pystyin sentään poimimaan juostun matkan ja ajan.

 

Helvetin hyvin toimii siis. Se, että treenit ei siirry on ihan okei joskus. Mutta jos softabugi alkaa tuhoamaan kellosta dataa, niin se jo vähän harmittaa. Garmin, ei jatkoon.

Vaikuttais että sun mittaris on paskana. Jos takuu voimassa niin lähetä garminille. Saat uuden tilalle. Tai ainakin minä sain kun fenix2 alkoi sekoilemaan. Sen jälkeen on toiminut ongelmitta, mitä nyt ehkä kerran teki sen ettei data siirtynyt connectiin. Silloin auttoi vanhojen harjoitusten poisto. V...mäisesti yksitellen ne on tuostakin poistettava. FR305 tulee välillä ikävä :-)

Link to comment
Share on other sites

Käytin varmaan 3 vuotta FR610:stä sitten se laakesi ja nyt käyttänyt Fenix2:sta sen jälkeen. Kummassakin tuntuu käyvän usein niin että jostain syystä joku harjoitus jumittuu tai tallentuu osittain rikkinäisenä, jolloin sen synkkaus Connectiin onnistu, ja se taasen estää myös sen jälkeen olleiden harjoituksien lähettämisen. Mikäli käyttää PC:tä niin asian voi korjata käymällä dellimässä harjoituksen tietokoneella hakemistosta (en nyt muista tarkkaa sijaintia ulkoa), jos oikeaa tiedostoa ei tarkalleen tiedä niin voi lukea logi-tiedostoja ja katsoa siellä mistä tiedostosta kusema johtuu.

 

Näin tuntuu käyvän mulle 2-4x vuodessa, eikä softaversioiden päivittämiset ole auttaneet. Imo todella laiskaa suorittamista Garminilta ettei tälläiset perustapaukset toimi luotettavasti, en todellakaan haluaisi mennä avaruuteen Garminin raketilla tai olla heidän valmistamassa respiraattorissa.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 tuntia sitten, renska kirjoitti:

Mikäli käyttää PC:tä niin asian voi korjata käymällä dellimässä harjoituksen tietokoneella hakemistosta (en nyt muista tarkkaa sijaintia ulkoa), jos oikeaa tiedostoa ei tarkalleen tiedä niin voi lukea logi-tiedostoja ja katsoa siellä mistä tiedostosta kusema johtuu.

 

Lakaisin helvettiin ne mitä hakemistossa oli. Uusin tämän päivän treeni kun oli vain kellolla, niin eipä ollut huolta. Sit treeni latautui Connectille. Hakemisto oli muutes ihan täynnä kaikkea. Voisi Garmin Express ittekin tuota lakaista jos niillä on joku loop count siellä max 100 tms :).

 

Saattaa siis toimia jonkin aikaa treenien lataaminen Connectille, mutta sitä tämäkään ei korjannut, että Garmin Express tuhosi kellolta treenidataa aikaisemmin. Sitä ei kyllä saisi tapahtua.

Link to comment
Share on other sites

No nyt en käytä enää tuota PC-softaa koska pöytäkone on Suomessa. Ulkomailta olen käyttänyt kännykkä-bluetooth synkkaa, mutta nyt sekin on bugaillut ja sanonut vaan että ei toimi, enkä tiedä miksi. Vaihdoin Suunnosta PC-ajuriongelmien takia, harkitsen vahvasti Garminista vaihtoa synkkaongelmien takia.

 

Onko mitään valmistajaa minkä laitteet vain TOIMII?

Link to comment
Share on other sites

tunti sitten, harmis kirjoitti:

Tuskin

Näin se menee. Ensin lanseerataan softa ver. 1. 

- huomataan paljon bugeja

Lanseerataan ver. 1.1.

- unohdettiin joku versio vastaanotosta

Lanseerataan ver. 1.2a.

- virrankulutus kasvoi 50 %

lanserataan uusi Ver. 2.0

- toimii, mutta softassa on reikä, josta voi ladata myös kilpailevan sykemittarin tietoja

Lanseerataan  ver. 2.1

 

jne.  

 

Ja kuluttaja toimii testilabrana ja maksaa hermollaan tuotekehityksen kädettömyyden. 

 

Mitä tästä voi oppia ? Ei mitään, tai sitten sen, että kannattaa ostaa markkinoilla jo hetken ollut mittari ja tehdä softapäivitykset  vasta n. Kuukauden kuluttua julkistamisesta. Ei sekään mitään takaa, mutta luotettavammin toimii. Näin olen huomannut ja vitutuksen määrä on pienentynyt. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

6 tuntia sitten, hatapa kirjoitti:

Vuodesta 2009 olen käyttänyt Garminia. 310 XT->910XT->Fenix3.  310:n kanssa noita siirtymättömyysongelmia oli muutaman kerran, 910:n kanssa ehkä kerran pari ja nyt Fenixin kanssa ei mitään ongelmia.  

 

Mulla sarja 310XT - 910XT - 920XT ja nyt Fenix 3 HR. 310:n ja 910:n kanssa oli ehkä pari kertaa viiden vuoden aikana ongelmia datan siirtymisessä, 920:lla ja Fenixillä ei kertaakaan.

 

Myös matkoilla tiedonsiirto Garminin mittarista puhelimen kautta Garmin Connectiin on toiminut 920XT:sta alkaen hienosti, ilman mitään ongelmia. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Näkyykös tuolla raporteissa missään kokonaiskuormitusta? Tarkoitan tällä sitä, että kun sykemittari näyttää reenin jälkeen palautumisajaksi 20 tuntia ja sitten tekee seuraavan reenin alle 20 tunnin päästä, niin tuo sykemittarin lukema ei huomioi aiempaa rasitusta. Polaria käytin aiemmin ja siellä näkyi rasituskäyrä yhteenvedoissa.

Link to comment
Share on other sites

1 tunti sitten, humanoidi kirjoitti:

Näkyykös tuolla raporteissa missään kokonaiskuormitusta? Tarkoitan tällä sitä, että kun sykemittari näyttää reenin jälkeen palautumisajaksi 20 tuntia ja sitten tekee seuraavan reenin alle 20 tunnin päästä, niin tuo sykemittarin lukema ei huomioi aiempaa rasitusta. Polaria käytin aiemmin ja siellä näkyi rasituskäyrä yhteenvedoissa.

 

Mun mielestä huomioi... jos puhutaan samasta asiasta. Eilen tein TE 5,0 treenin, johon antoi palautumisajaksi 3vrk. Tänään kävin 21h palautumisen jälkeen heittämässä TE 2,4 treenin ja tämän jälkeen palautumisajaksi tarjosi 51h. (43h tällä hetkellä kun mittaria katsoo).

 

Ei tuo tämänpäiväinen lenkki ollut 51h arvoinen, toisaalta sekään ei päde että ynnäisi nuo ajat yhteen. Ja miten vaikuttaa palautumisaikaan se, mikä on palautumisen tila. Siis se mitä mittari ilmoittaa lenkin alussa. Pari kertaa ollut kohtalainen, muuten aina hyvä.

 

Käytössä siis 920xt

 

Varmaan löytyy jostain keskustelusta, mutta täsmääkö jollain nuo kilpailuennusteet? Mulla ei lähellekään. Ehkä just ja just 10km voisi mennä kilpailuennusteen maratonin vauhdilla. Tuskin sekään. Ennusteet nimittäin 17.22/36.02/1.19.38/2.46.25. Aiheuttaa lähinnä hilpeyttä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy