Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 2.10


Pete L
 Share

Recommended Posts

18,4km 1.42. Ajoin Tikkurilasta keskustaan kimppalenkille klo 6.30, tosi mahtava lenkki tyynessä aurinkoisessa helsingissä. Lämpö Tikkurilassa aamulla 2c, hesassa pari astetta lämpimämpää, shortseissa tarkeni loistavasti. Aika hiljaista on suomen pääkaupungissakin su aamuisin, silakkamarkkina porukkaa oli kauppatorilla jonnin verran ja lenkin loppupätkällä töölönlahdella alkoi vasta tulla lenkkeilijöitä vastaan. Joka tapauksessa vuoden hienoimpia aamuja.

Link to comment
Share on other sites

31,9 kilsan kiihtyvävauhtinen pitkis upeassa syyssäässä. Kympeittäin @4:47/138bpm, @4:39/140, @4:16/150 eli vika kymppi maravauhtia. Loppuun pari kilsaa hölköttelyä. Ei pitänyt erityisesti puristaa, sykkeet oli kohillaan ja juoksufiilis oli yksi vuoden parhaista. Wihalle aikaa 20 päivää. Kyllä tästä hyvä tulee.

Link to comment
Share on other sites

Vetäsin komeassa aamukelissä 30 km lenkin. Eka kerta näin pitkä lenkki ja aloin ymmärtämään paremmin pitkän juoksu " filosofiaa". Matka itsessään ei ole ongelma, komeassa säässä juoksee mielellään. Ongelma ja sen voittaminen tulee siinä että kun lihakset alkaa väsyä ja krampata ja silti pitää vaan jatkaa eteenpäin. Kerran pysähdyin hieman venyttelemään ja toisen kerran kun kengässä oli joku pieni kivi ollut jonkin aikaa ja sitten hermostuin ja se piti poistaa. Viimeiset kolme kilometriä taas meni todella helposti ja rennosti. Tällä kertaa vatsakaan ei ollut ongelma, vaikuttiko edellispäivän syöminen sitten, en tiedä.

Mutta piti nyt kokeilla kun se on ollut jo ajatuksissa pitemmän aikaa. Vähän hölmöähän tuo oli kun Wihaan on enää kolme viikkoa, mutta siellä ei ole puolikkaalla samanlaista tavoitetta kuin oli Finlandiassa. Mennään upporikasta tai köyhää. Aikaa tuohon 30 km meni 2 h 55 minuuttia, vähän liian kova vauhti oli näin ekalle kerralle. Tuo on vielä opettelua tuo hitaan lenkin vauhti, mutta kokeneet sanovat että sen oppii ajan kanssa. No hyvä on olo ja lepo ja tankkaus jatkuu tästä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy