Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maraton alle 2:50


Kerpo

Recommended Posts

Kelit alkoivat huonontua eli kylmentyä ja illat pimentyä, niin samalla motivaatio lähteä lenkille romahti. Piti keksiä uusi tavoite. Vauhteja ei viitsi talvea kohti kiristää ylemmäs, joten otin nyt sitten tavoitteeksi määrän. 4500 km jos saisi tälle vuodelle kasaan, niin se olisi 50% enemmän treeniä aikaisempaan ennätysvuoteeni verrattuna. Kun ottaa huomioon, että useimmat vuoteni ovat olleet 1000+ tai 2000+ kilsojen suhteen, niin kyllähän nyt ollaan aika ahkerasti juostu. Jos keväällä en olisi sairastellut, olisin saattanut voida juosta 5000km ja se olisi maksimi minusta sille, mitä voi tehdä, kun treenaa kerran päivässä. Jos haluaisi juosta enemmän, pitäisi alkaa käydä aamulenkeillä.

 

Vaikka tämä vuosi on nyt muutoin tai sanotaanko nyt jostain vapusta alkaen ollut vähän sellaista tuumaustaukoa, jolloin on pitänyt miettiä what now, kun pettymyksen jälkeen ei ole halunnut lähteä maratonille harjoittelemaan, eikä se alussa ollut mahdollistakaan, niin tämä määrä lupaa hyvää. Kun elämässä ei ole ikinä luotu niitä kestävyyspohjia, niin yksi 4500km vuosi ei mene hukkaan. Sen jälkeen on helpompi juosta kovempaakin tai siis nostaa vauhteja ja pyrkiä juoksemaan kovempaa, kun on parempi kunto pohjalla. 

 

Muita lajeja en aio juurikaan tehdä, kun jalat näyttävät nykyisellään kestävän juoksua aika hyvin. Kesällä olen muutaman maantiepyörälenkin tehnyt tai no 512 kilsaa tuli pyöräilyä tälle kaudelle, mutta jatkossa en aio mitään ihmeempiä tehdä. En viitsi keskittyä hiihtoon, kun yläkropan lihaksia ei nyt liikaa kaivata. Uimahallissa käynnit voivat jäädä vähiin, kun Larun halli on maanantaisin kiinni (palauttava vesijuoksu olisi kiva tehdä maanantaina) ja Töölö on vielä vuoden remontissa. Tapiolasta ei voi edes puhua, kun ei ole tietoa joudutaanko koko höskä purkamaan. Kaupunkifillarilla hyötyliikuntaa toki tulee jonkun verran, mutta ei sitä nyt varsinaiseksi harjoitteluksi voi laskea. Nyt siis juostaan ja tehdään salilla lihaskuntoa. Tavoitteesta puuttuu enää 1204 kilsaa ja aikaa on 91 päivää. Not bad, jos en tule kipeäksi!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ilmoittaudun tänne vaikka edes 3.00 ketju ei ole kuitattu. Puolikas kuitenkin 1.19 pienellä marginaalilla eli sub3 mennee melko rennosti. Vantaan maratonille on sovittu ryhmä ja vauhdit ennakkoon 2.48 mukaan. Saa nähdä miten käy, maratontreenit melko vähillä kun ohjelma mietitty joulukuulle Malagaan minkä varaan ei enää uskalla laskea mitään.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy