Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maraton alle 2:50


Kerpo
 Share

Recommended Posts

Uskoisin että tällekin ketjulle on tilausta. Espoossa parantui ennätys eilen sen verran, että 2:50 alitus on enää vajaan 4min päässä. 2 viikon päästä olisi tarkoitus lähennellä 2:50 aikaa Vantaalla ja täysin nappisuorituksella uskoisin, että se voisi jopa olla realistista. Ja jos ei onnistu niin sitten viimeistään ensi vuonna.

Link to comment
Share on other sites

Oli tarkoitus alittaa 2:50 heti toisella maratonilla 2010, mutta loukkaantumiset tulivat väliin. Tällä hetkellä tärkein raja ei ole 3h, vaan 2.48.47. Omalla kohdalla olen kyllä huomannut, että treenaamalla edes jonkin verran, tulee tuosta 4min/km-vauhdista suhteellisen helppoa.

Link to comment
Share on other sites

Ilmoittaudun ketjuun. B-raja olisi tosiaan mukava rikkoa. Forssassa tänä vuonna lopputulos oli 1 min 50s päälle (valitettavasti se on laskennallinen ja täysin epävirallinen järjestäjän mittaussekoilun vuoksi). Vajaan 5 viikon päästä on sitten to(t)inen veto Frankfurtissa. Ennakko on, että olen tasan samassa iskussa kuin Forssassa. Otan vielä pienen riskin vetämällä 33km Pirkan hölkän täysillä 4 viikkoa ennen. Pari viikkoa ennen Frankia varmaankin vielä viimeinen testi, jonka mukaan sitten päätös yritänkö tosissani alle vai yritänkö vain tuon enkkani rikkomista. Ja tosiaan, ensi vuonna sitten uutta matoa koukkuun - jos ei nyt mene..

Link to comment
Share on other sites

Kotona on tullut luvattua, että maratonien juoksu loppuu, jos aika menee yli 3 h tai alle 2:50. Katsotaan kumpi raja menee ensin rikki.

Onpas jännä lupaus. Vai vaihtuuko maratonit sitten ultramatkoihin tms? Muuten on vähän vaikea ymmärtää miten tuo motivoi 2:50 rajan rikkomiseen...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy