Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 25.9


Pete L
 Share

Recommended Posts

Keskivartalon kuntopiiri 50min (sis. penkki 15x50kg + 12x55kg + 9x60kg + 1x67,5kg + 1x70kg ja leukoja 5x16kg).

En ihan vielä uskaltanut kokeilla penkissä omaa painoa (71-72kg), mutta ehkä se vielä jonain päivänä rikkoontuu. Varsinkin jos pääsisi juoksemalla vähentämään tätä ihralastia.

Link to comment
Share on other sites

Ohjelmassa luki tälle päivälle "1/2 marathon race". Ajattelinkin viikolla, että menisin ohjelman mukaisesti Espoon Rantamaratonille juoksemaan puolikkaan, mutta jälki-ilmoittautumismaksu oli niin posketon ja tuntui, ettei kunto vielä ole kisakunnossa, joten päätinkin juosta oman 20 km "melkein" kisavauhtisen lenkin.

Sehän menikin niin helposti, mukavasti ja kohtuullista vauhtia, että jäi vähän harmittamaan, ettei tullut kuitenkin mentyä Espooseen. Siellä olisi kisatunnelmissa varmaan vielä nipistynyt muutamia minuutteja ajasta pois, joten olisin ehkä saanut ihan kohtuullisen tilastomerkinnän tällekin vuodelle.

Link to comment
Share on other sites

Viikon "pitkis" suoritettu yhdistelmätreeninä: 7,2km Ahveniston harjupoluilla 6:40/km ja päälle fillarointia 16km (45min). Maisemat ja ilma muutenkin aivan parasta A-luokkaa : ) Jalassa tuntemuksia juoksutreenin aikana, mutta nyt koko treenin jälkeen tuntuu jopa oudon hyvältä! Toisin sanoen: siinä ei tunnu mitään erityistä :thumbsup:!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy