Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Koirakiven kierros, Mäntyharju Koirakiven ns:n talo su 25.9. klo 12


Recommended Posts

3. sija ikäloppujen naisten sarjassa, tasokkaassa seurassa - on ne kovia http://www.koirakivi.net/index.php?n=Main.KoirakivenKierros kun voittaja olis sijoittunut yleisten naisten sarjassakin kakkoseksi! Aika 30.14 (matkaksi ilmoitettiin 6,1 km mutta mun mittari näytti tasan 6 km) kilometriaikaa en millään hurjasta yrityksestä huolimatta saanut tuolla melkoisen mäkisellä hiekkatiereitillä painettua alle viiden vaikka ensimmäinen kilsa lupaili todella hyvää (4:28) ja lopulta mentiin välillä jopa 5:30 vauhdilla kun keskivauhdiksi saatiin 5:02. Ehkä vähän vois yrittää tasaisempaa vauhdinjakoa... Noh, vitsi vitsi, ei sitä enää näin vanhana viitti muuta kuin antaa mennä niin ku parhaalta tuntuu ja hyvältä täysillä juokseminen aina tuntuu vaikka lenkkivauhdit huitelee yleensä melkein 7 min kilometrilukemia.

Suosittelen tätä tasokkaita juoksijoitakin ihan Rovaniemeä myöten keräävää vuosittaista juoksutapahtumaa, palkintopöytä oli todella huippu, monen sadan euron arvoisia tavarapalkintoja notkuen. Tosin vähän ihmetetty kun miesten kilpasarjan 6 parasta palkittiin ensin ja he saivat putsata pöydän ja sitten vasta pääsivät naisten sarjan voittajat valitsemaan palkintonsa. Kolme palkintoa tuli meillekin yhteensä kun arpaonnikin suosi :) Kahvia ja vastaleivottua pullaa sai nautiskella pientä korvausta vastaan ja jokaisen sarjan voittajaa oikein haastateltiinkin...

Link to comment
Share on other sites

Hienosti teillä menee! Veistohölkän ohella tämäkin tapahtuma on niin perinteinen, ettei paremmasta väliä! Tosin pitänee mainita, että Rovaniemen miehen osallistumista lienee edesauttanut nyt loppumassa oleva pesti Navin päätoimisena suunnistusvalmentajana...?

Joo ja monilla, jotka noissa tapahtumissa juoksee (kuten meillä) taitaa olla kesäasunto lähiseudulla niin tulee osallistuttua noihin kylähölkkiin. Veistohölkässä oltiin pari vuotta sitten. Ja palkintopöytä oli komea :) Sai kyllä rahoilleen vastinetta kun jokaiselle jaettiin jos jotakin hyödyllistä... Kun näissä pikkuhölkissä käy niin kiinnostus pääkaupunkiseudun ylihinnoiteltuihin juoksutapahtumiin on aika vähäistä, tosin itselläni ei sitä ole koskaan ollutkaan. Massatapahtumat eivät viehätä ollenkaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy