Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ullavanjärven Ympärijuoksu (25km) 18.9.2011


Recommended Posts

3 puolikasta loppukesän aikana juosseena sitä alkaa jo pikkuhiljaa haaveilla pidemmistäkin matkoista. Tämä Ullavan 25km on hyvä testi vähän puolikasta pidemmälle matkalle ja mukava syksylenkki. Toivottavasti sinne tulee paljon muitakin ettei tarvitse ihan yksin jolkutella.

Itse juoksin siellä viimeksi vuonna 1991 eli 20vee sitten. Aikani oli silloin 1,53,04 mutta nyt olisin tyytyväinen 2h alitukseen joka olkoon tavoitteeni.

Tämä kisahan on ollut tauolla vuosia ja nyt tänä vuonna koittaa tehdä paluun kisojen kartalle. Eiköhän mennä kaikki sinne juosten kiertämään Ullavanjärvi ja tekemään tästä kisasta mukava syksyinen paerinteinen tapahtuma jatkossakin!

Link to comment
Share on other sites

Matkan tarkka virallinen pituus 25,1km. Eipä Garminkaan paljon heittänyt tuosta. Olipa tarkkaan merkatut kilometrikyltit kerrankin reitillä. Muistaakseni ne oli 1, 3, 5, 10, 15, 20 ja 25 kilsan kohdilla ja gps piippasi kyllä aika lähellä joka kerta. Sää oli mitä mainioin +13 tyyntä ja aurinkoista, vähän lopun aukeilla oli vastatuulta mutta vain vähän. En muistanutkaan kuinka mukava reitti oli. Naisia oli 14 ja miehiä 33. Hyvät oli pukutilat ja sauna lämpimänä kisan jälkeen. Ei sattunut arvokkaista arvontapalkinnoista tietenkään meikäläiselle mitään.

Minulla sattui tuuria kun oli lähes koko matkan samanvauhtisia, mutta kyllä sinne mahtuisi vielä lisää. Oikein mukava tapahtuma. Menen varmasti ensi vuonnakin jos pääsen.

Oli muuten vuoden paras kisanikin ylivoimaisesti!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy