Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Adressi eläinsuojelurikosten rangaistusten koventamiseksi


Kantti
 Share

Recommended Posts

"- Kahta saksanpaimenkoiraa hakattiin nahkaremmillä, pidettiin kuumuudessa parvekkeella, koirilla ei ollut tarpeeksi tilaa liikkua eikä niitä hoidettu kunnolla. Mies tuomittiin maksamaan 60 päiväsakkoa, ei eläintenpitokieltoa. Toinen koirista jouduttiin lopettamaan."

Uskon että tälläkin foorumilla on aivan varmasti saksanpaimenkoiran tai muun koiran omistajia, että tuollainen on kauheaa kärsimystä niin suurelle koiralle.

"Liian usein eläin rinnastetaan tavaraan ja unohdetaan, että se on useimmille hyvin rakas perheenjäsen. Yksinäiselle vanhukselle lemmikki voi olla ainoa syy nousta sängystä, lapsettomille se voi olla lasten korvike. Masentuneelle nuorelle perheen eläin voi olla ainoa ystävä, se joka pitää nuoren hengissä. Eläin ei itse osaa pyytää apua ja ansaitsemaansa arvostusta, joten vetoamme Teidän omatuntoonne, että puolustatte niitä, jotka eivät siihen itse kykene."

Laittakaa nimenne tänne:

http://www.adressit.com/elainsuojelurikokset

Link to comment
Share on other sites

En sano etteikö kyse olisi vakavasta ja tärkeästä asiasta, mutta haluaisin tietää miten rangaistusten koventaminen auttaa kärsiviä eläimiä? Eläintenpitokiellon voisi varmasti lätkäistä kevyemmin perustein, mutta muuten en usko rangaistuksenpelon estävän jotakuta raivopäätä pieksämästä eläintä kun sille päälle sattuu.

Link to comment
Share on other sites

Olen samaa mieltä, että asiaan pitäisi puuttua. Mutta toisaalta toivoisin, että ensin puututtaisiin siihen asiaan, että vanhemmat saavat hakata ja pieksää pieniä lapsia. Lapsia käytetään lääkärillä ja palautetaan takaisin vanhemmille hakattavaksi.

Kun tyttö oli sairaalassa, samassa huoneessa oli vauva jalka kipsattuna ja vedossa. Oli kuulemma "tipahtanut" hoitopöydältä. Äitiä ei näkynyt vauvan vierellä vaan mummi siellä päivysti. Eipä näyttänyt isääkään kiinnostavan. Mummi itki sitä, että vauva palautetaan silti vanhemmilleen, vaikka tiedetään, että näitä tippumisia tulee tapahtumaan lisää vuosien varrella.

Anteeksi, tämä paasaus ei kyllä kuulunut alkuperäiseen aiheeseen, mutta en malttanut olla kirjoittamatta. Saunan takana olisi tilaa sellaisille ihmisille, ketkä nostavat käden lasta tai eläintä vastaan. Ei tipu tippaakaan ymmärrystä.

Ps. oikeestaan, koko viestin vois poistaa. Kunhan vain innostuin aamukahvilla silmät tokkurassa paasaamaan väärästä aiheesta. Aloittaja on ihan oikealla asialla ja lasten pahoinpitelyt ei kuulu tähän ketjuun tippaakaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy