Jump to content
Juoksufoorumi.fi

1.6.2006


RedHead
 Share

Recommended Posts

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Menin pitkästä aikaa juoksumatolle treenaamaan, kun odotin niitä sateita...Happi loppui jo alkuunsa, kevyet tossut läpsy kurjasti ja hymy hyytyi jo ensimmäisen vedon jälkeen. Aluksi 10 minuuttia kevyttä, sitten 6x1km kovaa, väliin 3 min kävelyä, loppuun 10 minuuttia kevyttä. Syke paukkui parhaimmillaan vaan 160-165 kieppeissä. Ulkona olis varmaan toiminut paremmin. Numerosarjat olivat tällä kertaa niin surkeita, etten niitä tähän ees pukkaa esille. Onkohan se joku itsesuojeluvaisto ettei päästä tuota sykettä rullaamaan yli 170:n? Vai eikö se vaan muuten yllä niiin ylös? Parasta koko treenissä taisi olla persikanmakuinen Gainomax. Ja rauhoittava Katie Meluan musiikki.

Link to comment
Share on other sites

Kevyt kuntopyöräily 35 min, vielä kevyempi koirien ulkoiluttaminen n 2,5 km. Koirien (2 kpl) pesu, kuivaus ja harjaaminen seuraavana ohjelmassa, ei ihan kevyt. Iltasella vielä kevyt hölkkä.

Ps. Täälä olis ny tuoretta, aamulla leivottua nisua. Meillä tuo miehenpuoli ei oo saanu pienenä tarpeeksi syyä nisua, joten on nyt vanahana sille niin perso, että pittää ihan päntiönään olla leipomasa.

Link to comment
Share on other sites

Kuuden päivän treeniputken jälkeen kesäkuu alkoi lepopäivällä. On vedetty hiljaa ja kovaa, lyhyttä ja pitkää juosten ja pyörällä ja pelattu tennistäkin, joten lepopäivä tuntuu nyt hyvältä. Seitsemäs päivä olkoon lepopäivä.

Kuten sanassakin sanotaan:

Jumalan hyvä tahto on, että jokaiselle annetaan mahdollisuus viettää lepopäivää.

Link to comment
Share on other sites

Lepopäivää täälläkin vietellään, jos sitä nyt levoksi voi sanoa, kun touhuaa viiden alle 5 vuotiaan lapsen kanssa... Kahden oman tytön ja kolmen tyttären villin pojan perässä on juostu. Leikkien ohjaaminen ja mukana touhuaminen nostaa kummasti sykettä ja muuta juoksua ei sitten tänään jaksakkaan.

Ajattelin rentoutua illalla suklaalevyn kanssa... Huomenna pääsee taas kunnon lenkille!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy