Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Rauhanmaili


Recommended Posts

  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kävin eilen ekaa kertaa testaamassa rauhanmailin. Oikein mukava tapahtumahan tuo on ja tarkoitus olisi vierailla jatkossakin aina silloin tällöin. Rauhanmaili sopii hyvin testijuoksuksi ja nopeaksi treeniksi. Reitti on siis mailin mittainen ja kierretään kahteen kertaan. Korkeuseroa ei ole käytännössä yhtään, tosin matkalla on muutamia tiukkoja mutkia ja pintakin voi paikoin olla liukas. Osanottomaksu on huimat kaksi euroa. Palkintona jaetaan mitalit sarjojen kolmelle parhaalle ja lisäksi arvotaan t-paita, eli hinta-laatusuhde on ainakin kohdallaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

No niin. Nyt tuli osallistuttua ekaa kertaa "kotiratakisaan". Munkinpuiston auringonpaisteesssa kirmasi runsaat parikymmentä juoksijaa, palstalaisiakin mukana (vähintään) kaksi.

Naisjuoksijoita oli useissa sarjoissa. Reipasta vauhtia pisteli myös M70-sarjaan osallistunut gentlemanni.

Äijien yleisessä sarjassa ei hätyytelty reittiennätyksiä, vaan jolkoteltiin sopuisasti puolireipasta ravia. Itselläni ei oikein irronnut, mutta ei tarvitsekaan 10 päivää maratonin jälkeen. Hyvähenkinen tapahtuma, täytyypä osallistua toistekin.

Link to comment
Share on other sites

Tuli taas eilen kokeiltua. Liekö helle verottanut porukkaa, kun paikalla oli vaan kymmenkunta juoksijaa. Miesten yleisessä kaksi, joten mitalisija oli jo lähtöviivalla varma. Aikaa kului peräti 11.47, eli vauhti on pahasti kateissa, mutta eiköhän se pikkuhiljaa löydy. Lähtösuoran jälkeen meni yksinjuoksuksi enkä aivan kunnon kilpajuoksufiilistä tuohon saanut.

Link to comment
Share on other sites

Aikaa kului peräti 11.47, eli vauhti on pahasti kateissa, mutta eiköhän se pikkuhiljaa löydy. Lähtösuoran jälkeen meni yksinjuoksuksi enkä aivan kunnon kilpajuoksufiilistä tuohon saanut.

Kappas vaan. Mulla oli viikkoa aikaisemmin sekunnilleen sama aika ja samat tuntemukset: vähän hakemista vielä vauhtien kanssa.

Seuraavan kerran suuntaan Munkinpuistoon (viimeistään) 4. heinäkuuta. Olen kyllä selkeästi sinua huonompi, mutta lupaan pyristellä vastaan, jos sattumoisin ollaan samalla viivalla.

Tuohan olisi just sopivasti neljä päivää ennen heinäkuun kohokohtaa, Kolmekymppisen kolmekymppistä.

Tulkaa muutkin seppolaiset silloin (ja vaikka aiemminkin) vähän herkistelemään. Tuollainen kahden mailin rykäys sopii hyvin vaikka vetotreenin vaihtoehdoksi.

Link to comment
Share on other sites

Seuraavan kerran suuntaan Munkinpuistoon (viimeistään) 4. heinäkuuta. Olen kyllä selkeästi sinua huonompi, mutta lupaan pyristellä vastaan, jos sattumoisin ollaan samalla viivalla.

No ei voi sanoa, että olisi huonompi jos on sekunnilleen sama aika. Eiköhän tämänhetkinen kunto olo sitten aikalailla samaa tasoa. Yritän käydä taas ensi viikolla tai sitä seuraavalla eikä tuo aika varmaan radikaalisti muutu viikossa tai parissa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy