Jump to content
Juoksufoorumi.fi

TeivoCup: Huks vs. partaziisus


renska
 Share

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Hola,

partaziisus vs. hunksi -taistoja nähtäneen tänäkin vuonna :thumbsup:

Asiaan. Teivon testijuoksusarja alkaa esi-Teivocupin merkeissä lauantaina 22. lokakuuta. Muut syyspuolen päivämäärät ovat: la 26.11 ja la 17.12. Lähtöaika on kello 12:00 ja paikka Teivon ravikeskus.

Teivon testijuoksun olennainen tarkoitus on tarjota kaikentasoisille juoksijoille mahdollisuus säännöllisen, reipasvauhtisen harjoituksen tekemiseen (vauhdiltaan) sopivassa seurassa. Tänä vuonna uutuutena on sarjat lapsille ja nuorille: T/P 17 5km, T/P 15 2km, T/P 13 2km ja T/P 11 1km. Tervetuloa testaamaan kuntoa!

Lisätietoja: http://teivocup.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Eilinen Teivo-cup osui minulla keskelle treenijaksoa, joka tähtää parin viikon päässä olevaan Cooper-testiin ja saman viikon lopulla olevaan joulukuun Teivo-cupiin. Ennakko-odotukset olivat n. 19:30 loppuaikaan tai vähän alle. Toiveena oli alittaa toukokuussa yksin juoksemani 5000m:n ennätys 19:26.

Eka kilometri meni aikaan 3:47, joka oli 3-5 s aiottua nopemmin. Toisen kilometrin alamäessä ei kannattanut alkaa himmaileen, joten päätin katsoa miltä alkaa tuntumaan. Kääntöpaikan jälkeen vauhti pääsi hetkeksi vähän laskemaan, kun jäin toisen juoksijan taakse. Tuntui, että pystyn kovempaankin vauhtiin, niinpä en siinä pitkään ollut. Kuvittelin, että loppuaika tulee olemaan jotain 19:15-19:20. Yllätyksekseni aika olikin 19:02. Melkein harmitti, etten puristanut lopussa kovempaa, kyllä sen kolme sekuntia varmasti olisi pystynyt kirimään. Eihän se ole kuin jotain 15 m. Joka tapauksessa uusi hieno henkilökohtainen ennätys. Toivottavasti joulukuussa on hyvä keli, silloin pitää ottaa tavoitteeksi 19 minuutin alitus.

Tämä ketju näyttääkin olevan yleistä-osiossa. Jottei mene ihan off-topiciksi, niin tällä kertaa Hunksi otti selvän voiton partaziisuksesta.

Link to comment
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy