Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ossin unelma 1/2vrk:n juoksu 17.6-06 klo 9.00-21.00 Nurmossa


Jalaatoon
 Share

Recommended Posts

Pientä muistutusta

PAIKKAKUNTA, LÄHTÖPAIKKA ja KELLONAIKA: Nurmo, Liikuntahalli klo 9.

MATKAT JA SARJAT: 12 tunnin juoksu, Sarjat M ja N ja kävelysarja.

OSANOTTOMAKSUT JA ILMOITTAUTUMINEN: Os.maksu 40€. Ennakkoilm. 3.6. mennessä Aulis Paski 050-5583201. Maksu tilille (OP) 530109-411864.

PALKINNOT, MITALI: Kaikki palkitaan.

REITTI: Asvalttia, 3 km:n lenkki, yksi huoltopiste kierroksella.

LISÄTIETOJA: Liikuntahalli avoinna, WC- ja peseytymistilat käytössä.

YHTEYSHENKILÖ JA PUHELIN: Aulis Paski 050-5583201.

YHTEYSHENKILÖN SÄHKÖPOSTI: jymy@nurmo.fi

JÄRJESTÄJÄSEURA(T): Nurmon Jymy/kuntovaliokunta

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nyt ollaan sitten yhtä kokemusta rikkaampia eli ensimmäinen ultrakisa on takana. Kaiken kaikkiaan kisa meni todella hyvin kuntoon nähden, aloitinhan juoksemisen vasta viime syksynä. Alussa menin mukavan porukan mukana, vaikka tiesin jo silloin, että vauhti on liian kova 12 h kisaan. Maratonin väliajaksi tuli 4:36;37 ja sen jälkeen matka alkoi pikku hiljaa painamaan. Sykekin oli aivan liian korkealla ja ajattelin, että 50 km jälkeen lopetan homman ja siirryn katsomon puolelle. Aurinkokin lämmitti ihan riittävästi, eikä reitin varrella varjopaikkoja paljoa ollut. No sitten tuli työkaveri polkupyörällä vierelle kannustamaan, ja antoi tsemppiä jatkaa suoritusta. Maratonin jälkeen alkoi myös kävely, sillä juosten en olisi kovin pitkälle jaksanut. Taittuihan se matka niinkin, n. 8:30 min/km vauhtia. Reittihän oli reilun 3 km rinki ja se kyllä kävi päivän mittaan todella tutuksi. Siinä alkoi muistamaan joka ikisen koiranpaskankin mitä siellä oli. Kuka saatana antaa koiransa paskoa jalkakäytävälle?

Huolto pelasi todella hyvin, tarjolla oli urheilujuomaa, mehua, vettä, kokista, kahvia, mustikkasoppaa, banaania, rusinoita, suolakurkkua, voileipiä, juustoa, kinkkua ja puuroa. Ainoastaan puuroa en syönyt kun ei tehnyt jostain syystä mieli mitään lämmintä. Puoli yhdeksän aikaan illalla siirryttin sitten 550 m radalle liikuntahallin pihaan ja siinä tuli vielä taivallettua muutama kierros. Juuri sitä ennen mulle tuli täyteen 85 km, joka oli alkuperäisenä tavoitteena. Tasan klo 21 vihellettiin pilliin ja liike pysähti, viimeinkin. Tuli siinä vielä otettua n. 50 m loppukirikin reippaasti juosten. Oli kyllä helpottunut tunne kun sai pysähtyä: ei oo enää kiire mihinkään. Jalatki (nilkasta alaspäin) oli jo aikaa sitten ilmoittaneet kasvavilla kivuilla, että olisi jo aika lopettaa tämä hullun homma. Mittamiehet kävi sitten mittaamassa loputkin metrit ja lopputulokseksi tuli 87 km 888 m.

Siitä sitten hoiputtiin erittäin vaivalloisin askelin suihkuun ja sitten palkintojen jakoon. Miesten voittaja Kauko Koponen juoksi yli 114 km ja naisten voittaja muutamaa sataa metriä vaille 100 km. Kovia suorituksia siinä helteessä. Oma tulos riitti viidenteen sijaan. Hieno pöytäkello tuli kaikille palkinnoksi ja voittajille tietysti vielä muutakin. Oli siellä hymyt herkässä kaiken väsymyksenkin keskellä. Mahtava fiilis kerta kaikkiaan. Ensi vuonna tapahtuma järjestettäneen syksyllä ja kyllähän sinne pitää mennä, oli tämä niin hieno kokemus.

Link to comment
Share on other sites

Onnea vielä kimmolle ja muille ultraajille!!

Oli kyllä mahtava seurata näitten sitkeitten äijien ja yhtä sitkeitten naisten menoa, näin vaikka toimitsijana sanonkin niin oli aivan mahtava fiilis ja lopuksi vaikka katsojia ei paljon ollu niin kaikki oli hengessä mukana niin hyvin ku vaan voi

olla!!

Ja irtoshan kimmolta lopuksi kauhea loppukiri joka oli pituudeltaan 88metriä että kaikkensa mies antoi!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Onnittelut kaikille juoksijoille, ja järjestäjille myös, koska saitte melkein kaksikymmentä juoksijaa mukaan heti ensimmäiseen kisaan.

Toivottavasti homma jatkuu ensi vuonna nyt kun avaus meni näin hyvin!? onko ollut edes harkinnassa 12/24 h tulevaisuudessa? lyhyellä tasaisella radalla juostava 24 h olisi kova sana saada tänne kotinurkkiinkin.

Link to comment
Share on other sites

Onnittelut Kimmolle, hurja suoritus "aloittelijalle".

Kerroit aloittaneesi juoksemisen viime syksynä, mutta taitaa pohjalla olla kestävyyttä jonkin muun lajin/muiden lajien muodossa?

Oikeassa olet, juossut olen ennenkin, mutta lähes totaalista taukoa liikunnasta tuli n. 6 vuotta. Kai sitä jotain oli vielä pohjilla aloittaessani uudelleen. Nyt alkaa jalat olla todella kipeät, aamulla vielä menetteli.

Link to comment
Share on other sites

Onnea Kimmolle, siitä se ultra-ura urkenevi. Erityis-bonus tuossa suorituksessa on se että itse Seppo Leinonen jäi taakse! Seuraava askel olisi luontevasti Yiannis Kouroksen päihittäminen, vai kuinka?

Kuinkahan tuon äijän saisi tänne Nurmoon? Sille vois sitten syöttää juoksun aikana vaikka mämmiä tai keksiä jotain muuta sopivaa, että sais vähän (ei taida ihan vähä riittää) tasoitusta :viheltely: .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy