Jump to content
Juoksufoorumi.fiSign in to follow this  
Konttila

Uimalasit

Recommended Posts

Hommasin talvella uudet lasit, mutta ovat osoittautuneet todella hankaliksi saada kerralla kohdilleen. 3-4 kertaa saa säätää naamalle, minkä jälkeen on todella hyvin kohdillaan vuotamatta. Kuitenkin kaipaisin vinkkejä hyviksi havaituista laseista, mitkä saisi kerralla kohdilleen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Speedo aquapulset aurinkoisille päiville ja Kirkkaat Aqua sphere kaiman exo lasit tais olla ne toiset.  Aqua spheren istuvuus ei ihan yhtä mukava, mutta ajavat hyvin asiansa.  Kesällä totesin, että on pakko olla kahdet, tummennetuilla ei yksinkertaisesti nähnyt mitään pilvisemmällä kelillä ja kirkkaat on taas aika ikävät, jos arska paistaa kunnolla silmään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uudet lasit ovat aina huurtumisen kannalta hyvät, muutamien kertojen jälkeen mikään ei auta. Sylki, nuoleskelu, huurteenestotipat, saippua tai pesuainekalvo tai vesitipan jättäminen lasin sisään voi vähän auttaa mutta lopulta estävät vain täydessä sumussa uimisen.

Minulla on zoggs predatorit ulos ja speedsocketit altaaseen. Speedsocketit löysemmällä tavallisesti ja sitten kireämmällä jos on pallistartille tarvetta. Noiden avovesilasien hyvä puoli on, että kolausten voima jakaantuu laajemmalle. Viikko sitten Joroisissa tuli taas kantapää lasiin, mutta ei tuntunut missään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uimalasit tuntuvat monelle olevan vaikeat löytää. Meidän seurassa alkaa olla melkein jokaisella käytössä "Zoggs Predator Flex Polarized Goggles", jotka tuntuvat olevan mainio valinta triathlonistille ja sopivat säätöjensä puolesta monennäköisille ja -kokoisille. Itse olen nyt kohta vuoden käyttänyt zoggseja ja ostin kesäksi varuilta avovesilasitkin, mutta jäivät hyllyyn pölyttymään. Toimivat sekä hallissa että meressä.

Yhden kerran on ollut huurtumisen kanssa ongelmia (Swim the Arctic Circle Torniojoessa) ja kysyisinkin jos jollakulla on enemmän kokemusta noista huurtumisenestoaineista? Milloin ne toimivat ja onko nakata linkkiä tuotteeseen jota voit suositella?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy