Jump to content
Juoksufoorumi.fi

28.5


pietari
 Share

Recommended Posts

Pitkä vaimon kanssa...25Km/2:35/6:12.

Vaimolla meni HCR 2:07 ja tänään puolikkaan kohdalla ajassa 2:11....

Rouva tempas elämänsä pisimmän ...Sää oli liki täydellinen lenkille.

Sellainenkin ihme tapahtui että Lenkillä ollut mieshenkilö kyseli kuinka kulkee ja totesi että taidatte harjoitella maratonille..Ja katosi horisonttiin.

juomapullot vyöllä kavalsi?

Link to comment
Share on other sites

Lenkkeilyä lajityypille ominaisessa (kanttura) maastossa pellonpientareilla ja lehmipoluilla. Muutama lajitoveri näkyi laitumella. Aikaa kului 2 h 15 min. Jalkoja särki lopussa aivan pirusti, siinäpä varmaan esimakua maratonin viimeisistä kilometreistä. Kohokohta: tuntemattoman miesjuoksijan tervehdys.

Link to comment
Share on other sites

Syömättä eilisen lenkin jälkeen. Nyt olisi pitänyt kuolema korjata Sinkkosen oppien mukaan. Näin ei käynyt, koska rasvaprosentti 25,6 takaa, että vararavintoja löytyy!

6 km - 39:40 - avg 126.

Nyt saa alkaa popsia hiilareita. :party0002:

Ensi viikolla sitten parit herkistelyt ja lauantaina pitkä kilpailuvauhtinen!!

Link to comment
Share on other sites

Piti tehdä jotain erilaista, mutta kun jossain vaiheessa lenkkiä hokasin että formulat alkaa niin tulinkin kiireellä kotiin ja tuli pahus taas se sama 10km tuli heitettyä. .. No, huomenna jotain muuta sitten. Samainen koiranpentu josta olen ennenkin maininnut olisi taas kovasti halunnut tulla kanssani lenkkeilemään - palautin koiran taas omistajalleen, vaikka "eihän meidän koira pihalta minnekään lähde". ;) Viimeisen puolikilometriä vedin aika vauhdikkaasti alle 4min/km -vauhdilla, max 3:25min/km (.. ja koko lenkin avg näinollen 161(81%) bpm).

Link to comment
Share on other sites

9,5km nuin avg.6:00 min-km. Välissä 2x500m 4:50 min-km. Jalat ei vieläkään kunnossa, mutta paremmat. Polven sisäsyrjät ja alas penikkaan päin kipeät, liekkö tulehdusta. Lyhyissä vedoissa tuntui, että issias tms. veti oikean jalan jumiin > toivottavasti tämä paranee, muuten ongelmia tiedossa. Pohkeiden/penikoiden kanssa ehkä muuten pärjään... :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy