Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 16.7


Hoigga
 Share

Recommended Posts

Tulevaa maravauhtia hakemassa, ja töitä on edessä.... Ja lämmintä oli ;( No ehken parempi näin kuin että kokoajan ajat paranee ja tulee ahneus?? Jää nähtäväksi.

Eli 1km@5:20 + 10.55km@4:53 (ave 153, 78% karv) + 1km@6:00, yht 12.55km@4:58. Otin ekaa kertaa sykepannan mukaan (tänä vuonna ulkolenkille) ja vaikka kulku ei ollu "herkkää" niin syke oli yllättävän alhainen, mutta jos 3,5h meinataan alittaa on tuon laskettava 145 tuntumaan. No pitänee testailla 1-2 krtaa kuussa...

Link to comment
Share on other sites

n 80 minuuttia PK-hölkkää/juoksua. Garminista loppui akku heti kättelyssä ja joutui siinä alkamaan soveltamaan. Ei vieläkään kulkenut, mutta n. tunnin hölkän jälkeen ehka hiukan helpottui juoksu ja päätin vielä jatkaa.

Ehkä se tästä. Kuumuus ei voi vaikuttaa kulkemattomuuteen, olihan viime kesänä vielä kovemmat helteet, eikä helle mua muutenkaan haittaa.

Link to comment
Share on other sites

47.37 oman ajanoton mukaan. Sykevyö kieltäytyi toimimasta lähtöviivalla :embarassed:. Viralline loppuaika tallentuu allekirjoitukseeni, kunhan sen netistä saan, unohdin lähtötohinnoissa tarkistaa sen tulotaululta. Entisen RUK-kouluttajani sanoin: "Tästä on hyvä jatkaa!" Neljän tunnin alitus HCM:lla tuntuu mahdolliselta, ellen mokaa viimeisen viiden viikon treeniä.

Oikea aika oli 47.40

Muokattu
virallisen ajan lisäys
Link to comment
Share on other sites

On turhauttavaa mennä kovempaa, jos on syöny kehnosti, levänny vielä huonommin ja vielä yrittäny saada väliseinäprojektiakin valmiiksi. Hyvä muistutus, vaan ei taida muistaa taaskaan kovin pitkään. Pakkorako kuitenkin oli lähteä ulkoilemaan, ettei pää hajoo.

  • Distance: 12.64 km
  • Duration: 55 min 30 s
  • Calories: 1320 kcal

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy