Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Intoa vuorijuoksukisaan?


nilkkapaineet
 Share

Recommended Posts

Tämän viestin avulla koitan alustavasti kartoittaa, josko arvon kanssajuoksijoilla olisi intoa olla mukana vuorijuoksuntapaisessa kilpailullisessa tapahtumassa.

Olen vain kypsytellyt ajatusta, että Keski-Euroopasta ainakin tuttua ylös-alas -vetoa voisi kilpailunomaisesti tuoda kotinurkille. Alustavana ajatuksenani oli, että sopivaa mäkeä hinattaisiin edestakaisin niin, että vertikaalista nousua tulisi Haltin laelle eli sellaiset 1,3 km.

Asuinpaikastani johtuen, jos ajatusta lähden realisoimaan, sopivana paikkana pitäisin Nokian Mustavuorta, jossa on kaksikin rinnettä juostavassa kunnossa. Korkeuseroa rinteellä on 69 m ja pituutta 350 m. Noin 20 kertaa mäki pitäisi nousta, jotta 1,3 km tulee keräiltyä. Matkaa tulee juostua silloin 14 km, kun alaskin pitää tulla.

Rinteessä on sopivaa baanaa siten, että uskoisin 20-30 ihmistä mahtuvan mukaan ja tuo 20 olisi hyvä mukaan saadakin, jotta järjestämisen vaiva tulisi palkittua. Tämä lienee yläraja myös sille, että pysytään kierrosten määrässä kärryillä.

Ottaisin mieluusti kaikenlaiset kehittämisideat huomioon. Niitä tähän vastauksena tai YV:llä, kiitos! :-)

Lisäksi olisi mukava kuulla, olisiko ylipäänsä halua osallistua tällaiseen pienimuotoiseen tapahtumaan. Jos siis tämä tapahtuma järjestettäisiin lähellä asuinpaikkaasi, olisitko viivalla?

Olen muutaman lenkkikaverin kanssa asiasta puhunut ja tarkoituksena on kysyä oman seurani väkeä jossain muodossa mukaan. Järjestelyissä tulisi olemaan todnäk mehu- tms. pöytä, ajanotto, kierroslaskenta ja pienet palkinnot kärjelle. Mahd. osallistumismaksu muodollinen muutama euro. Ajankohta tulisi olemaan varmaankin loppukesä 2012, sillä kiire tulee enää tänä kesänä rinteeseen väkeä haalia. Mielelläni kävisin kyllä pienellä porukalla vielä tänä suvena hommaa demo-mielessä testaamassa. ;-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy