Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kotkan Meripäiväjuoksu (ja rullaluistelu) 28.7.2011


Recommended Posts

http://www.meripaivajuoksu.fi/

Matkat: 5km, 15km, 1/2 mara

Onkos tuonne menijöitä? Itse ajattelin mennä puolikkaan huitasemaan.

Miinuspuolena ilmoitettakoon että kuulin että viime vuonna kisan aikaan oli ollu 30C lämmintä ja porukkaa oli haettu ambulansseilla matkan varrelta kun ilmeisesti kuumuus oli yllättänyt. Bonuspuolena reitti menee keskussairaalan ohi että jos siinä kohdin kellahtaa niin apu on lähellä ;)

Jälkeenpäin ajattelin nauttia yhden tai useammankin huurteisen!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tämänhetkinen ennuste lupaa 28C, voi kilin kellit sanon. Lohduttaako se yhtään että reitti menee rantojanpitkin, tuuleeko siellä yhtään edes?

Olin suunnitellut jo parantavani ennätystäni jonkin verran mutta jos kelit on tuota niin voi jäädä haaveksi, vai jopa keskeytykseksi jos riittävästi yrittää.

Onkos tuohon kuumuudenkiertoon mitään apukeinoja, muuta kun iso juonti?

Link to comment
Share on other sites

Buff päähinen kostuttaminen tuntui kotiharjoituksissa auttavan mutta tuolla varsinaisessa tilanteessa en saanut sitä tarpeeksi märäksi tai oli vaan paljon kuumempi. Vettä join reilun mukin joka pisteellä ja heitin 2 lasillista päähän ja vaatteille.

Ihan kivasti silti meni, uusi ennätys 1:42, joskaan se ei tullut mitenkään helposti vaan sai tosiaan raastaa. Luulin ennen maksimisykkeeni olevan 199 enkä sitäkään lukua ollu nähnyt pariin vuoteen (liian löysät treenit?) niin nyt loppu 600m sprintissä sain mittariin 204. Maalissa en tosin pysynyt omin jaloin pystyssä yli varttiin, naama oli ihan harmaa ja polvi on vielä 24h myöhemminkin kipeä mutta silti se kannatti!

Järjestämisistä sen verran, vesipisteitä oli sopivasti 3km välein mutta juuri pari tuntia ennen kisaa rankkasade oli huuhtonut kalkkiviivat pois niin se aiheutti ainakin parilla viimeisellä kilsalla harmaita hiuksia kun ei tarkkaan tiennyt minne pitää mennä ja muitakaan juoksioita ei juuri ollut.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy