Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kesäillan kymppi 14.7.2011 Artjärvellä


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Täällä tuli käytyä taas parin vuoden tauon jälkeen. Kesäillan kymppi on edelleen kiva ja rento kylähölkkä, jonka reitti on viehättävä, vaikkakaan ei ihan kevyt. Matkan varrelle näet osuu melkoisia mäkiä sekä hiekkatien pätkä, joka on osin pehmeä ja jossa kivenmurikat pyörivät kuulalaakereina jaloissa. Järjestelyt toimivat hyvin; erityiskiitos kankaisista numerolapuista (ei kahise rinnuksissa niin ikävästi kuin yleisin kuitukankainen malli) ja urheilujuomasta, joka sopi vatsalleni oikein hyvin - merkkiä ei tullut kysytyksi. Tänä vuonna ennakkoilmoittautuneet saivat vielä hienon teknisen paidan, ja arvontapalkintoja oli runsaasti. Sarjojen parhaille jaettiin komeita pokaaleja sekä lahjakortteja.

Sää suosi tänäkin vuonna tapahtumaa, ainakin katsojien kannalta. Juoksemiseen olisi riittänyt hieman vähempikin lämpö. Erityispiirteenä mainittakoon kisakeskuksessa samanaikaisesti menossa ollut kansainvälinen judoleiri, joka toi lisäväriä tapahtumaan. Jotkut leiriläiset näkyivät ottaneen osaa lyhempien matkojen kilpailuihin.

Garmin-mittaus ja huomattavan hyvät loppuajat antavat ymmärtää, että reitit eivät ole ihan niin pitkiä kuin järjestäjän sivuilla kerrotaan. Mutta jäipä hyvä mieli rennolla juoksulla saavutetusta "kovasta" ajasta :-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy