Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kesäkuu 2011


Pete_P
 Share

Recommended Posts

Vähän kaksijakoinen kuukausi. Kilometrejä kertyi lopulta 323, mikä on paremmin kuin odotin ja kohtuullisen lähellä kaikkien aikojen ennätystä (maaliskuu -11 357 km). Toisaalta kilometrejä kertyi erittäin hyvin siihen nähden, että kesäkuussa tuli pidettyä lepopäiviä melkein yhtä paljon kuin koko alkuvuonna yhteensä (5 vs. 6 päivää)

Toisaalta keskivauhti jäi alkuvuoden keskivauhtia heikommaksi (4.58 min/km vs. 4.55 min/km) ja vauhti tuntuu muutenkin olevan kokonaisvaltaisesti kadoksissa.

Pyöräily jäi 77 kilometriin ja joogaa tuli harrastettua vain kerran tunnin verran, mikä on kyllä aivan surkean vähän.

Link to comment
Share on other sites

Kovin on nämä meikäläisen määrät vielä pieniä, mutta kasvamaan päin kuitenkin :) Jospa tällä sitten väisteltäis pahimmat telakat. Toki alkukuussa jäi jo kahdelta viikolta lenkit pois kun jalka prakas.. eli ei onnistunut se väistelykään :)

Juoksua x 12= 83km ~9.5h

Pyöräilyä x 2= 16km <-- harmi kun työmatka 60km suuntaansa, niin ei sitä tuollaisella tavan hybridilla viitti polkea. Täytynee lyhentää työmatkaa niin vois tulla pyörälläkin paremmin ajeltua ;)

Kuntosalia x 12= ~8h eka kuukausi nyt salilla käytynä, eikä ainakaan vielä ole haitannut juoksuja.. Kympin enkkakin parani 5min salilla käynnistä huolimatta ;) Tuo ma-ke-pe aamusali sopii mulle ja mun ohjelmalle hyvin kun ehtii ennen töitä käydä, ja saa sitten edes muutamalle päivälle aamu ja iltatreenin. Esim kahta hölkkää päivässä ei tämä roppa varmasti vielä kestä.

Pikku hiljaa kasvatellaan määriä ja koitetaan saada aikaan haluttuja vaikutuksia.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy