Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 30.6


hatapa
 Share

Recommended Posts

Pitikö lupaus? Olishan tuon vaivan jo aika hellittää.

Valitettavasti ei ihan natsannut, mutta saletisti parempaan ollaan menossa. Aamulla jalka oli parempi kuin aikoihin, mutta kyllä sieltä vielä löytyi pientä kipukohtaakin, kun sopivasti vääntää ja kääntää.

Tänään sitten kuumassa säässä sama harjoite kuin maanantaina eli 4*15 min juosten ja väliin aina 5 min kävellen (Aulanko-Vanajanranta-Viipurintie). Aavistuksen reippaammalla vauhdilla ja pikkasen pienemmällä sykkeellä, joten jotain edistymistä sentään. Vanajanrannassa nyt ihan oikeasti 2 km reipas osuus (@4:58, avg 165), mutta aika vaikealta tuntui. Välimatkaa kevään kuntoon on kertynyt. Kantapää/akilles sillai vähän kiristeli ja nipisteli varsinkin aina kävelyn jälkeen eli ei voi lapsiinkaan enää luottaa. Koko matka tänään oli

12,2 km@6:10/km, 1:15, avg 146, max 170.

Toivottavasti helteen osuus sykkeessä on se 10 pykälää. No, edes 5.

Muokattu
keli on sää, ei se tie niin kuuma ollut, että lenkkarit olisivat tarttuneet kiinni.
Link to comment
Share on other sites

Kynnysmääritysmattotesti Helsingin Urheilulääkäriasemalla. PK-alaVK aluetta kiusattu hyvin, nyt pitäisi kuulemma käydä välillä sinne yläVK:n-MK:n kimppuun, jos meinaa aikoja lähteä parantelemaan. Mutta tällä hetkellä aika dieselkoneella mennään. VOmax 46.1, AerK 149 (vauhtia testissä 6:00/km), AnaK 167 (vauhtia 4:57/km), Max 175 (vauhtia 4:00/km). Ikään ja sukupuoleen suhteutettu kunto 7/7 ja rasva% 16,9, PEF:ssäkin tuli ihan hyvät tilavuudet. Mielenkiintoinen ja kannattava reissu!

Iltasella pieni pyörälenkki.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy