Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Mistä huomiovärinen Neopreeni uimalakki? Entäs Tempo-asu aika-ajoon?


MarkoA
 Share

Recommended Posts

Ei ole tullut vielä vastaan missään netti, eikä muussakaan kaupassa esimerkiksi Oranssia Neopreenilakkia. Jos tiedätte mistä löytyy, niin linkkiä tännepäin. Pelottaa välillä tuolla veneiden seassa mustassa asussa...

Ja toisena artikkelina kiinnostais ostaa aika-ajoon soveltuva Tempo asu. Olen kysellyt toisiltakin foorumeilta, mutta ei vielä ole oikein tärpännyt. Eli n. 180cm / 78kg kokoiselle, hieman pers-jalkaiselle äijälle tiukka tempopuku. Linkkiä??

Link to comment
Share on other sites

EI ole värillisiä myssyjä osunut silmään mutta mites värillinen uimahattu siihen päälle, toimii kyllä ja lämmittää vielä paremmin kuin pelkkä neopreenipipo. Ainakin bike24.com löytyy Castellin tempuasua 199e (koosta en kyllä tiedä), eiköhän noita uusia pukuja ahkeralla googletuksella löydy muualtakin. Ja varmasti tilaamalla noista parista nimeltä mainitsemattomasta kotimaisesta kilvanajoliikkeestäkin?

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Kiitos! Arvasin, että täältä saap apua! Vielä jos osaatte kertoa esim tuon Giessegin puvun kokoluokkaa. Onko italialainen mitoitus..?

..edit: ja pikku googlauksella löytyi kokotaulukko. Eli 180cm äijälle L pitäis olla sopiva. Tilaus lähti heti. Kiitos!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Ei harmainta aavistusta – satuin huomaamaan haalarit, kun ihan muita romppeita liikkeen sivuilta selailin.

Kannattaa varmaan soitella, itse en ole tuolla asioinut, mutta jotkut palstalaiset taitavat olla ihan hyvissä väleissä liikkeen porukan kanssa, ja olen ymmärtänyt heidän olevan ihan asiakaspalveluhenkistä ja asiantuntevaa poppoota.

Link to comment
Share on other sites

..mutta jotkut palstalaiset taitavat olla ihan hyvissä väleissä liikkeen porukan kanssa, ja olen ymmärtänyt heidän olevan ihan asiakaspalveluhenkistä ja asiantuntevaa poppoota.

Joo, meikä asuu parin kilsan päässä liikkeestä niin luonnollisesti tulee aika paljon siellä notkuttua. Fillaroinnissahan noilla on jo piiiitkä kokemus (ja omaa kilpailutaustaa) mutta nyt viime vuosina on paljon panostaneet tarjontaan myös triathloniin ja tempoon. Kannattaa soitella Petelle jos tulee jotain kyseltävää, numero löytyy tuolta sivuilta.

Ja mullakin on joitakin noita Giessegin releitä, ihan kelpoisaa tavaraa. Ja kaikkihan mikä tulee Italiasta, on laatua pyöräilyssä. ;-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy