Jump to content
Juoksufoorumi.fiSign in to follow this  
mr58

Outo juttu. Kova nälkä.

Recommended Posts

Kertokaahan kokeneemmat mistä johtuu. Olen mielestäni syönyt hyvin koko ajan mutta nyt parin viime viikon ajan on ollut kauhea nälkä koko ajan. Usein on ollut pakko nousta yölläkin syömään ruisleipä tms. Eilen huomasin että paino oli pudonnut 73,5 kiloon. Olen yrittänyt pitää sen 75 kg. Syön normaalia ruokaa sekä kasviksia, vihanneksia, marjoja, hedelmiä siis aika monipuolisesti. Voiko aineenvaihdunta muuttua yhtäkkiä niin paljon. Monesti pitkän lenkin jälkeen on kauhea "jälkipoltto" päällä koko päivän jatkuen usein vielä seuraavankin päivän. Nyt myös vetoharjoitus päivien jälkeen esiintyy tätä jälkipolttoa. Mitään en ole oleellisesti muuttanut. Onko muilla ollut tällaisia "oireita".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko viime aikoina ollut varsinaisen treenauksen lisäksi tavallista enemmän toimintaa? Kulutus kasvaa huomaamatta, jos on ylimääräistä touhuttavaa. Myös ajatustyö kuluttaa! Aivot ovat varsinaiset energiasyöpöt.

Meillä käy aina niin, että miehen dieetti johtaa minun laihtumiseeni. Yritetään katsoa kevyempiä eväitä pöytään ja siinä laihtuu, vaikka kuinka yrittäisi syödä tarpeeksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei tässä mielestäni ole ollut mitään niin ylimääräistä eikä muutakaan. Ihan normaalia tahtia menty, tietysti kevät oli töiden kannalta aika kiireinen ja treenikilometrejäkin tuli n.70 km viikossa. Nyt on hieman vähennetty noita kilometrimääriä ja lisätty lepopäiviä. Jotenkin vaan tuntuu että kroppa huutaa lisää energiaa koko ajan. Yöt tulee nukuttua kunnolla ja töissäkin jaksaa hyvin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä vaan uneksin siitä, että huomaisin yhtäkkiä olevani muutaman kilon laihempi.... Enkä edes syö yli kulutuksen ja silti paino vaan junnaa tuossa samassa. Eikä vatsalihaksetkaan ole niin hyvin (josko enää ollenkaan) näkyvissä, kuin joskus nuorempana.....huoh!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kilpirauhasen liikatoiminta? Silloin esiintyy kyllä muitakin oireita.

Myös ajatustyö kuluttaa! Aivot ovat varsinaiset energiasyöpöt.

Aivojen energiankulutus on aika tarkkaan vakio riippumatta siitä mitä tekee. Eli maailman vaikeimman sudokunkaan vääntäminen ei hengästytä sen enempää kuin kakkosen kertotaulu. Voi sillä toki pidemmällä aikavälillä kehittää itselleen stressin joka vaikuttaa elimistön tavalla tai toisella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy