Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Karhujuoksu 2.7.2011


Recommended Posts

La 02.07.2011 KARHUJUOKSU

PAIKKAKUNTA, LÄHTÖPAIKKA ja KELLONAIKA: Kuusamo, liikuntakeskus (Kitkantie 42) klo 11.

MATKAT JA SARJAT: Puolimaraton M, M40, M50, M60; N, N40, N50, N60; M/N18.

OSANOTTOMAKSUT JA ILMOITTAUTUMINEN: Os.maksut 20 e (JK 16 e) 29.6. mennessä tilille (Nordea) 211321-419. Jälki-ilm. 25 e (JK 21 e) paikan päällä Liikuntahallin aulassa klo 9.00-10.45.

Juoksijakortilla alennus osanottomaksusta!

PALKINNOT, MITALI: Jokaisessa sarjassa kolme parasta palkitaan. Kaikille osallistujille t-paita ja kunniakirja.

REITTI: Lähtö Nilojoen sillalta ja maali liikuntakeskuksen edessä. Reitti kulkee Toranki-järven ympäri pyöräteitä pitkin. Reitti on mitattu virallisesti.

LISÄTIETOJA: Juomahuolto reitin varrella noin 4 kilometrin välein ja maalissa. Suihkumahdollisuus liikuntahallilla.

YHTEYSHENKILÖ JA PUHELIN: Vesa Määttä 040-5736470.

YHTEYSHENKILÖN SÄHKÖPOSTI: vesa.maatta@gmail.com

TAPAHTUMAN OMAT KOTISIVUT: http://www.karhujuhlat.fi

JÄRJESTÄJÄSEURA(T): Kuusamon Nuorkauppakamari ry

Onkohan tuolla saatava t-paita komia?

Perinteisesti on tullu käytyä Roi maratonilla. Nyt alkaa periaatetasolla olla liian arvokas puolikkaan jälki-ilmomaksu. Ja aikasemmin kerkiäis Kuusamosta kalijanjuontiin Jyrkkärokkiin kotikonnuille.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Juu reitti on profiililtaan ihan ok. Ainakin viime vuonna km-merkinnät olivat vain 5, 10, 15 ja 20 km kohdilla (maalattu punaisella reitille), eli jos tarkat km-väliajat haluaa niin kannattaa olla Garmin tai vastaava ainakin varalta ranteessa mukana.

T-paita on ihan ok sinänsä jos se urheiluvälineliikkeen painatus ei häiritse.

Link to comment
Share on other sites

Tänään juoksuvauhdin viimeiset kalibroinnit ja loppuviikko rötvätään. Lauantaina reippaasti liikenteeseen ja katotaan mihin kunto riittää. Viimeinen toimintasuunnitelma juoksuun tehdään lähtöviivalla, näkemiin ja kuulemiin!

Onnea matkaan, mulla suuntana Roi. Kmo oli toinen vaihtoehto, mutta jos sitä sitte ruskalla arpaonni olis myötä...

Link to comment
Share on other sites

Kiitsa ja tsempit/hartsportit Tatulle, kuten myös muille Roissa juokseville kolleegoille. Tällä kertaa ulkojuoksulliset tekijät kallistivat lenkkarit Kuusamoon. Perinteinen jokakesäinen alisuoritusräpellyshän on tullut tehtyä normaalisti Rovaniemellä, mutta eiköhän tuo perinteen jatkaminen onnistu Kuusamossakin.

Link to comment
Share on other sites

Jeps, tuli juostua. Reippaanpuoleisen alun jälkeen edettiin Obelixin kanssa tasatahtia noin 4 min/km -vauhtia 9 km, minkä jälkeen Obelix pisti lisää vauhtia ja meikäläinen jäi. Ei vaan ole tällä hetkellä tarpeeksi kuntoa tuohon vauhtiin puolikkaalla, ei. Loppumatka tuli omalta osalta sitten hitaammalla vauhdilla yksikseen juosten. Loppuaika oli noin 1.28 eli lähes 40 sekuntia viimevuotista huonompi. Tässä oli päivän kunto tänään. Sää suosi viime päivien helteiden jälkeen kaikeksi onneksi juoksijoita: pilvistä, välillä pientä sadetta ja noin +17 astetta.

Onnittelut Obelixille reilusta ennätysparannuksesta ja palkintosijasta, harmi vaan että sitä lahjakorttia et pystynyt käyttämään. Lahjakortti palkintona on sinänsä hyvä idea, mutta hankala pitkämatkalaisten kannalta. Tuli mieleen semmoinen kehitysidea että jos tuossa voisi vaikka valita, ottaako vastaan sen lahjakortin vai jotain vastaavanarvoista tavaraa (jota olisi siinä valittavissa).

EDIT. Laitanpa vielä omasta kellosta katsotut noin-väliajat kun ne ovat muistissa:

5 km n. 19:30

10 km n. 39:30

15 km n. 1:00:30

20 km n. 1:23:00

Eli 15 km keskivauhtia 4:02 min/km ja sen jälkeen viimeiset 6 km keskivauhtia 4:30 min/km... hassua että juostessa se hidastuminen ei noin radikaalilta tuntunut, mutta kellohan on lahjomaton. Treeniä lisää...

Muokattu
väliajat lisätty
Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia onnitteluista, puolikkaan enkkaa tuli parannettua toistamiseen tälle kaudelle. Terwan ajasta lohkesi poies 2 minuuttia, ennari kirjaillaan nyt 1.24.55.

Hetken tässä voi olla tyytyväinen menoon, mutta aivan linjassa puolikkaan aika ei ole esim. kympin ennätykseen. Tosin onhan ne eri matkoja, mutta teknistä neuvonantajaani lainaten, "pystyn vielä parempaankin".

Ekat kilsat meni 3.49 & 3.51 Hikoilijan kans rintarinnan. Siitä km ajat tasaantuivat välille 3.55- 4.05. Poikkeuksena km17 johon meni aikaa 4.11. Muuten tahti pysyi suht tasaisena. Tosin toisella kiekalla turhan monta kilsaa meni muutama sekunnin yli tavoitellusta neljästä minuutista. Eka kierros helpon rentoa ja toisella kiepillä järven ympäri joutui jo tekemään töitä vauhdin ylläpitämiseksi.

Karhujuoksu on mukavan pienimuotoinen tapahtuma ja reitti hyvä juosta. Järven takana hieman loivaa nousuntynkää, joka toisella kierroksella laittoi hieman puhalluttamaan. Kirkon tienoilla soisi hieman parannusta reittimerkintöihin.Jos ei ois ennen lähtöä käynyt tsekkaamassa alkumatkaa niin olisi ehkä tullut oikaistua yksi mutka niinkuin kärkimies teki.

Mukava juoksupäivä kertakaikkiaan, mukava oli nähdä kolleegoita ja 2 enoakin pysyi tällä kertaa takana maaliin asti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy